Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Medieval Rampage

Hrajete online hru Medieval Rampage

Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.

ovládání hry Medieval Rampage

W,A,S,D - pohyb, Myš - střelba • 5.63 MB • 2138x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
John Rambo 4
Akční hry - 28x
Zahrajte si na neohroženého Ramba bojujícího v džungli s hordou barmských vojáků. Hra je poměrně těžká, protože musíte odrážet útoky ze čtyř stran.
Vectriods
Akční hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 14x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
Seed of Destruction
Akční hry - 5230x
Hlavní hrdina hry s názvem Seed of Destruction se vydává na šílenou jízdu, kde se bude projíždět přes město a bude likvidovat veškeré civilisty i vojáky. Sami sice střílet nedokážete, ale ocasem dopravního prostředku můžete odrážet střely nepřátel, čímž je lze šikovně nasměrovat zpátky na toho, kdo vystřelil. Hra není vhodná pro děti.
Buccaneer
Akční hry - 2x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Rush Race - řežba na silnici
Akční hry - 28x
Pěkně ostrá akce vás čeká v chytlavé akční hře Rush Race. V roli řidiče supertajného vozu máte za úkol zneškodnit šíleného vědce Villianteho. Než se k němu dostanete, tak vás čeká opravdu nelítostný souboj s nepřátelskými jednotkami.
Xtreme Firepower
Akční hry - 32x
Akčně strategická řežba pro milovníky drsnějších online her. Vyzbrojeni silnou brokovnicí se postavíte vlnám nepřátel, které musíte udržet od svého úkrytu. Hra nabízí mnoho úrovní, které jsou poměrně těžké.
Caribbean Admiral
Akční hry - 38x
Ve hře s názvem Caribbean Admiral se ocitnete v roli důstojníka, který se vydává na moře, aby zlikvidoval veškerou přítomnost pirátských lodí. Hra se odehrává v několika tazích. Nejprve dokončíte ten svůj a snažíte se během něho zlikvidovat některou nepřátelskou loď, aby už nemohla škodit v následujícím boji.
Mario Street Fight
Akční hry - 23x
Pokuste se zmlátit Mária. Vyberte si svého rváče a dejte se do boje. Můžete také hrát ve dvou. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré souboje v této hře. Snažte se je všechny pomlátit.
Shield Defense
Akční hry - 23x
Ve výborné hře Shield Defense musíte ochránit vaši základnu před útokem nepřítele. Vše bude záviset na vašem postřehu a odhadu. Štítem musíte odrážet nepřátelské střely tak, aby zamířily zpět na protivníka. V pozdějších úrovních můžete štít vylepšit, stejně tak i sílu obrany. Opravdu chytlavá gameska.
Rise of the Zombies
Akční hry - 49x
Mladá dívenka si všimla, že před jejich domem mají sněm zombíci lačnící po jejím mozečku, a po mozečcích její rodiny. Chopila se tedy pistole a věří, že s vaší pomocí přemůže hordy zombíků.
Foyle 2
Akční hry - 34x
Ikdyž náhledový obrázek příliš mnoho nenapovídá, tak hra Foyle 2 je vskutku super akční hra. Utkáte se s nepředvídatelnými vetřelci na cizí planetě. Vaším cílem je samozřejmě přežít a získat naději na návrat domů.
Sift Heads Assault 2
Akční hry - 32x
Zahrajte si na velkého zabijáka, který zastřelí veškeré nepřátele před vámi. Tak se do toho dejte a pokuste se mít co nejlepší míření a co nejdelší čas přežití. Za tyto věci získáváte peníze, které poté zůžitkujete.
hra v Unity3D
Edge of Tomorrow: L.D.R
Akční hry - 60x
Epická bitva na vás čeká v této vynikající 3d hře v unity3D. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy zemi atakují nepřátelští vetřelci. Vydejte se tedy na nelítostná boj a snažte se hlavně přežít, vedle toho můžete zachránit naši nebohou planetu.
Panda Rampage
Akční hry - 45x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.