Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Medieval Rampage

Hrajete online hru Medieval Rampage

Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.

ovládání hry Medieval Rampage

W,A,S,D - pohyb, Myš - střelba • 5.63 MB • 67x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Vectriods
Akční hry - 0x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Thing thing
Akční hry - 0x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Mutant Madness
Akční hry - 1x
Patříte mezi elitu v rámci spolku tajných agentů, a proto vás velitel pověřil poměrně složitým úkolem. Musíte totiž zlikvidovat nebezpečného šílence, který infikoval jídlo ve fast foodu, což může mít za následek ohromný celosvětový problém. Nakažení lidé přicházejí o rozum a sami budou majitele fast foodu před vámi bránit.
Yan Loong Legend 2
Akční hry - 1x
Další z řady skvělých bojovek nejen pro kluky. Je to klasická skrolovací plošinovka, ve které budete postupně kosit jednoho nepřítele za druhým. Zničit záludné nepřátele můžete mnoha způsoby.
Ragdoll Invaders - zachraňte Zemi
Akční hry - 0x
Ragdoll Invaders je minihra s trochu netradičním pojetím ovládání. Vaším úkolem je zachránit naši planetu před invazí mimozemských lodí. Problém je, že se váš pohyb je podobný spíše hadrovému panákovi ;). Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem. Z počátku vám bude trvat než si zvyknete na jemné ovládání, ale pak budete lodě kosit jednu za druhou.
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 0x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 1x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Highschool Backstreet Fighting
Akční hry - 1x
Pěkně zpracovaná akční mlátička na způsob herních automatů z 80.let. Svého hrdinu provázíte ulicemi plných pěkných neřádů, kteří se snaží dát vám na budku ;-). Hra má snadné ovládání, můžete využívat i různé kombinace.
Metal Slug 3
Akční hry - 0x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 1x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Electricman 2 HS
Akční hry - 190x
Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.
Battle Gear 3
Akční hry - 0x
Ubraňte se nepřátelům v této super hře. Dávejte si pozor, aby vám nezničili základnu. Tak se do toho dejte a vytvářejte stále nové vojáky. Nesmí se vám stát, abyste neměli žádnou armádu, která by vaši základnu ochránila.
Ninja Rampage
Akční hry - 1x
Vašim úkolem je projít přes všechny nástrahy, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Budete se muset vypořádat s nepřáteli, kteří se na Vás číhají. Jak daleko se dokážete probojovat záleží jen na Vás.
Biochemical Warcop
Akční hry - 1x
Postřílejte veškeré zmutované pavouky, brouky a jinou havěť, která byla špatně geneticky zmutovaná. Ovládáte takovou biochemickou zbraň se kterou je musíte všechny zabít. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Lost Outpost
Akční hry - 0x
Velmi zdařilá střílečka lehce zahalená do hororové atmosféry. Hrajete za dva hrdiny, pomocí nichž ničíte vesmírnou základnu a vetřelecké jednotky. Ve hře samozřejmě nechybějí upgrady a nové zbraně a pomůcky.