Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Medieval Rampage

Hrajete online hru Medieval Rampage

Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.

ovládání hry Medieval Rampage

W,A,S,D - pohyb, Myš - střelba • 5.63 MB • 775x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Medieval Rampage
Akční hry - 776x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
Zombie Splatter
Akční hry - 33x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
Shadow Rising
Akční hry - 45x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Quake
Akční hry - 29x
Klasická akční střílečka Quake se konečně dočkala i své online flash podoby. Zneškodněte všechny cizáky a ponořte se do této ultimátní FPS střílečky. Čeká na vás pěkný kus akce a zábavy.
King of fighters - staňte se kung-fu legendou
Akční hry - 4x
Flash hra King of fighters patří mezi klasické automatové zápasnické hry. Na začátku si vyberete svého bojovníka, soupeře a pak už se vrhnete do lítého boje. Kromě obvyklých kopanců a úderů můžete využít i speciální akce. Než se pustíte do boje, doporučuji trochu trénovat).
Space Dude
Akční hry - 20x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Bloody Sunset
Akční hry - 20x
Hlavní hrdina rozhněval nemrtvé, když se chystal vykrást jejich hroby. To nemohly zombie nechat jen tak, a proto se ocitáte v poměrně nepříznivé situaci, kdy se musíte ubránit do svítání před pochodem nepřátelských jednotek. Hlavní hrdina se postupem času zlepšuje a můžete mu distribuovat body do dovedností.
Crazy Push Off
Akční hry - 5x
Tak tohle je velmi povedená zábavná hra pro jednoho i dva hráče. Vašim úkolem je vytlačit ostatní hráče z ledové plochy na které stojíte. Můžete používat různé bonusy, které se Vám během hry objeví. Kolikrát budete shozeni a kolikrát dokážete vyhrát záleží jen na Vás a Vaší taktice.
Band of Heroes
Akční hry - 49x
Jste připraveni cítit se jako hrdina? Tak tady je hra pro vás. Vedete tým kouzelníků na cestě za ztraceným pokladem. Na vás budou neustále nabíhat noví nepřátele. Přejem vám hodně štestí v této super hře.
Alien Attack Team
Akční hry - 10x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
Endless War 3
Akční hry - 12x
Vyberte si vaši oblíbenou zbraň, naládujte do kapes co nejvíce munice a vyražte do kruté akce! Tahle válka nebude mít konce, tak se připravte na to nejhorší. Já vám však fandím a věřím, že si svou bitvu vybojujete.
Nuclear Outrun
Akční hry - 18x
Snažte se postřílet veškeré zombíky, kteří se vám dostanou do cesty. Nemůžete je přejet. Musíte je postřílet a tak získáte skóre. Můžete si hned na začátku hry vybrat, jestli budete auto ovládat sami nebo to bude automatické.
Last Line Of Defense
Akční hry - 18x
Luxusní střílečka se zombíky. Díky záhadnému viru se svět plní mutanty. Dosud přežila pouze hrstka nešťastníků, kteří se musejí bránit hordám nepřátel. Jedním z nich jste i vy. Vyzbrojte se a koste vlny mutantů. Hra je poměrně těžká, skládá se z 25 vln nepřátel.
Meaty Boner
Akční hry - 35x
Mohutný kostlivec se vydává do boje proti nepřátelským příšerám. Pustit se musíte do dalších kostlivců, stejně jako různých nebezpečných netvorů. Vámi ovládaný kostlivec dokáže házet svojí hlavu dopředu, čímž omračuje nepřátele, klidně i několik najednou. Postupně se hlavní hrdina může zlepšovat, což se určitě bude hodit.
Kings Island
Akční hry - 27x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?