Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Medieval Rampage

Hrajete online hru Medieval Rampage

Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.

ovládání hry Medieval Rampage

W,A,S,D - pohyb, Myš - střelba • 5.63 MB • 717x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Swords and Sandals
Akční hry - 218x
Jako statečný gladiátor se v hře Swords and Sandals ocitnete uprostřed arény, kde se musíte utkat s řadou nemilosrdných bojovníků sdílejících stejný krutý osud. Tato extrémně zábavná a chytlavá hra vás zavede do světa antických gladiátorských soubojů, kde každý zápas rozhoduje o vašem dalším osudu. S každým vítězstvím získáváte zlato, které můžete investovat do nákupu lepších zbraní a především kvalitnějšího brnění, jehož význam se rychle ukáže jako klíčový pro vaše přežití. Nezapomínejte, že správná strategie a dobře vybavený arzenál jsou základem vašeho úspěchu na cestě k získání titulu největšího gladiátora arény.
One Button Vania
Akční hry - 30x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.
War games
Akční hry - 20x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 38x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
Army of the Dead
Akční hry - 21x
Se svou jednotkou jste byl vysazen v džungli. Dostali jste za úkol zničit nepřátelská monstra, která napadají lidi a hubí naši civilizaci. Během hry můžete získat spoustu lepších zbraní.
King of fighters - staňte se kung-fu legendou
Akční hry - 3x
Flash hra King of fighters patří mezi klasické automatové zápasnické hry. Na začátku si vyberete svého bojovníka, soupeře a pak už se vrhnete do lítého boje. Kromě obvyklých kopanců a úderů můžete využít i speciální akce. Než se pustíte do boje, doporučuji trochu trénovat).
Rombo Rush
Akční hry - 710x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
Batman - Mystery of the Batwoman
Akční hry - 22x
Máte rádi Batmana? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim úkolem je probojovat se skrz šílené zabijáky, kteří na Vás mají políčeno. Nevýhodou je, že máte k dispozici pouze své vlastní tělo. Dokážete se ubránit šíleným vrahům, kteří jsou po krk ozbrojeni? Pusťte se do hry.
Paradigm Shift
Akční hry - 7x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Decision 2: New City
Akční hry - 27x
Vyberte si prvně, jestli budete hrát hru více hráčů nebo prostě hrát sami. Vaším úkolem je vydržet veškeré útoky zombie. Pak si mužete nakoupit nové zbraně se kterými budete mít jednodušší boj.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 35x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Rail Safety Week
Akční hry - 34x
Vaším úkolem je velice důležité ubránit tento vagón, ve kterém převážíte mezinárodní věci. Půjdou po vás mafiáni, kteří se vás snaží zničit. Musíte s tímto vagónem ujet 20km. Tak se do toho dejte.
Danger wheels
Akční hry - 5x
Výborná úprava starého známého Bomber-Mana. Princip hry je jistě znám všem, je to jednoduché. Postupně pokládáte bomby a ničíte překážky abyste se dostali k protivníkovi. Toho musíte odpálit taky.
R Shot
Akční hry - 26x
V této hře máte jasný cíl. Vzít do ruky pistoli a předvést jaký jste střelec. Máte před sebou terč, který se postupně vzdaluje. Vaším úkolem je trefit se do červeného kruhu. Nastavte si obtížnost a pusťte se do této skvělé hry.
S.W.A.T. stickman
Akční hry - 41x
V této hře se stanete tajným agentem, který má za úkol zničit skupinu teroristů. Zažijete mnoho nebezpečných přestřelek, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech. Dokážete úkol i přes přesilu nepřátel splnit?