Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Medieval Rampage

Hrajete online hru Medieval Rampage

Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.

ovládání hry Medieval Rampage

W,A,S,D - pohyb, Myš - střelba • 5.63 MB • 698x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 10x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.
Zenon Mega Blast
Akční hry - 7x
Parádní střílečka v klasickém stylu jak to známe z legendárních počítačů Atari a Amiga. Ovládáte raketu a střílíte po všem co se na vás řítí. Sbírejte bonusy pro štít a lepší zbraně.
Transformer
Akční hry - 29x
Transformers jsou známý komiks a film, který se dočkal zpracování i v rámci počítačových her a jednu si můžete právě vyzkoušet. Dostanete se do boje proti nebezpečným nepřátelům, za jejichž likvidaci si připíšete body na konto. Z robota se můžete klidně přeměňovat na vozidlo a zase zpátky. Zlikvidujte všechny protivníky!
hra v Unity3D
Metal Cavalry
Akční hry - 507x
Vynikající tanková online hra, která nadchne nejednoho fanouška bojových her v 3D grafice. Zatím se jedná pouze o demoverzi, ovšem i tak je to skvěle hratelný kousek. Uvidíme, jak se hra časem vyvine. Doporučujeme zkusit.
hra v Unity3D
Minecraft: Zumbi Blocks 3D
Akční hry - 55x
Her, které se snaží přiživit na slávě legendy Minecraft je poslední dobou poměrně dost. Jednou z nich je i Zumbi Blocks 3D. Vaším jediným, avšak pekelně těžkým, úkolem je přežít invazi zombies.
Boys vs Girls
Akční hry - 21x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.
Plazma Burst
Akční hry - 27x
Pěkná střílečka v bludišti. Podle toho, jak budete kosit protivníky a překonávat překážky, tak budete odměněni penězi. Za ty si můžete nakoupit nové zbraně a vydat se do další úrovně. Levelů je překvapivě hodně.
Assured Destructution
Akční hry - 15x
Nechtěl bych se dožít světa, kde jaderná zbraň bude jediným argumentem, přestože mě to značně fascinuje a přitahuje. Uprostřed takové katastrofy se ocitnete i vy v této hře. Obraňte svoje město před náletem raket.
Final fortress
Akční hry - 5x
Výborná strategická akce, ve které se jako i v různých jiných hrách snažíte obránit svoji pevnost. Máte obrovský kanon, který si můžete v průběhu hry různě vylepšovat. Nepřátelé se postupně přidávají.
SkyPredator
Akční hry - 6x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
Defend Your Computer
Akční hry - 25x
Na váš počítač útočí dav smajlíků, virů a dalších podivuhodných postaviček. Ubraňte počítač za každou cenu. Nepřítele sestřelíte pomocí paprsku z webkamery:). Pro speciální útok použijte mezerník. Po každé úrovni můžete svůj počítač vylepšit nebo doplnit zdraví.
Zombie Wrangle
Akční hry - 38x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Helistorm 2 Re-Group
Akční hry - 225x
V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.
Missile Command
Akční hry - 11x
Multiplayer online hra pro více hráčů (online). Jedná se o remake klasické arkády z 80. let - Missile Command. Vaším úkolem je bránit základnu proti útokům cizáckých raket.
Overkill Apache 2
Akční hry - 29x
Celý děj hry se odehrává za kruté války, ve které se stanete hrdinou své roty. Usedněte do svého plně ozbrojeného bojového letadla a vydejte se na cestu, při které budete ničit své nepřátel.