Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Put it in - super minigolf
sponzorované odkazy

Put it in - super minigolf

Hrajete online hru Put it in - super minigolf

Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.

ovládání hry Put it in - super minigolf

myší, viz instrukce ve hře • 4.63 MB • 1199x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
King of Defenders
Sport - 34x
Praví fanoušci fotbalu jistě poznají takové jméno, jak je John Terry, král fotbalových obránců. V této máte jak je zřejmé vstřelit co nejvíce gólů do brány a vyhrát tak pohár. Na chybu máte jenom tři pokusy.
Moto Rallye
Sport - 40x
Jednoduchá sportovní minihra, ve které se projedete na motorce. Vaším úkolem je projet přes překážky, pokud možno s minimem nehod. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem.
2d paintball
Sport - 9x
Výborná verze po celém světě známého mahjongu. V podstatě jde o to, odstranit ze stolu všechny hrací kameny ve dvojicích. Brát ale můžete pouze ty, které jsou přístupné jak shora tak ze strany - nejsou zablokovány.
Sports Heads Football European Edition
Sport - 1473x
Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?
Ben 10 Winter Ride
Sport - 30x
Je zima a ben si vzal svou motorku na projížďku. Dokážete dokončit všech 10 úrovní v této hře? Buďte opatrní a vyhrajte každou úroveň v této hře. Tak se do toho dejte a ukažte, jak umíte vyhrávat.
Basketballs Game
Sport - 28x
Mezi populární sporty se řadí i basketbal, který si můžete vyzkoušet ve hře s názvem Basketballs Game. Dostanete možnost vybrat si jeden z dresů týmů z NBA a s několika hráči se snažíte trefit míč do koše. Nejedná se o úplně standardní sportovní hru, protože v cestě máte různé překážky, s nimiž si musíte logicky poradit.
Garfield Ping Pong
Sport - 26x
Název hry hovoří za vše - půjde o stolní tenis v podání tlustého kocoura Garfielda. Pokud se vám hra bude zdát těžká, zkuste falše...to na protivníka platí.
Stunt Dirt Bike
Sport - 38x
Zvolte si vhodnou motorku (nebo čtyřkolku) a hurá na závodiště. Před vámi je několik překážek, které musíte co nejrychleji zdolat. Ať už půjde o kmeny stromů nebo velké kameny, vždy se při překonávání pěkně zapotíte. Hra se ovládá šipkama - nahoru, dolů přidáváte plyn, doleva doprava pak přenášíte váhu těla dopředu nebo dozadu. Je to opravdu pěkná chytlavá hra.
Gully Cricket
Sport - 37x
Hráli jste někdy kriket? Nevyznáte se v jeho pravidlech? Nevadí, v této hře prakticky žádná pravidla nejsou. Gully Cricket vás zavede do jednoho indického města, kde se svádí urputný boj o mistra kanálové ligy kriketu. Pokud se vám bude dařit odpalovat míček, soupeřům se to nebude líbit a zřejmě se strhne menší bitka...
Sexy Football
Sport - 22x
Příjemný fotbálek, který si nejlépe vychutnáte s vaším kamarádem, ale když žádného při ruce nemáte, tak se nudit určitě nebudete. Pokud si myslíte že je hra moc lehká změňte si obtížnost hry a ukažte co ve vás je..
Amateur Action Super Fishing
Sport - 17x
V této hře budete rybařit a to pokaždé na jiném místě. Splňte veškeré úkoly, které vám hra dává a dostaňte se dále. Jak se vám ryba chytne, tak ji hned musíte tahat k sobě. Snažte se o co nejlepší výsledek.
Minigolf
Sport - 200x
Zahrajte si minigolf a pobavte se u této skvělé hry. Ze začátku se Vám budou zdát dráhy lehké, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a do jakého kola se dokážete probojovat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil 2
Sport - 25x
Super šampionát ve volejbale se přesunul do Brazílie, kde na vás čeká několik výživných utkání. Hru si můžete zahrát proti dalším hráčům online, takže o zábavu a napětí nebude nouze. Podaří se vám vyhrát všechny zápasy?
Dune Buggy
Sport - 31x
Projeďte se závodním autem po několika tratích a snažte se je zajet v co nejrychlejším čase. Vyhýbejte se lebkám, také nejeďte moc nebezpečně, nebo do cíle nedojedete. Hra Dune Buggy se ovládá šipkama, skok je mezerníkem.
Pinch-hitter - kolik dáte homerunů
Sport - 31x
V minihře Pinch-Hitter si vyzkoušíte váš postřeh. Pokud jste někdy hráli baseball, nebude to pro vás těžké...tedy snad ;-). Trefit míček zvládnete, ovšem je důležité dát každým úderem homerun.