Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Put it in - super minigolf
sponzorované odkazy

Put it in - super minigolf

Hrajete online hru Put it in - super minigolf

Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.

ovládání hry Put it in - super minigolf

myší, viz instrukce ve hře • 4.63 MB • 129x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
hra v Unity3D
BMX Freestyle
Sport - 11x
Ukažte celému online světu své dovednosti a triky na bmx kole. Čím déle dokážete udržet nějaký trik, tak tím více dostanete bodů. Dávejte pozor na přesný dopad na zem a hlavně se nezraňte. Pro speciální triky sbírejte boost bonusy.
Rocky Legends
Sport - 37x
Pěkná sportovní online hra, ve které budete ovládat slavného boxera Rocky Balbou. Ten je právě v tělocvičně a trénuje přímé údery. Pomocí kláves X a Z naberte sílu a snažte se předat energii do všech boxovacích pytlů.
hra v Unity3D
Free Running 2
Sport - 32x
Pokud máte rádi adrenalinové běhání po zdech a dechberoucí parkour, tak je to hra dělaná pro vás. Máte možnost si zaskákat a užít pár triků v této sportovní 3d hře v Unity3D. Skvělá grafika, skvělá hratelnost, maximální zábava.
Tiny Hawk
Sport - 23x
Autoři hry Tiny Hawk si pro hráče připravili celkem zajímavý počet úrovní. Vyzkoušet si jich můžete na tři desítky. Již název napovídá, že se jedná o parodii na slavného skateboardového jezdce Tony Hawka. Také si vezmete na starost jízdu na prkně a přitom se musíte pořádně ohánět, abyste sebrali všechny bonusy.
Afro Basketball
Sport - 37x
Zahrajte si bezvadný basketbal, který skvěle prověří váš postřeh. Podaří se vám vhodit co nejvíce košů? Sami jsme zvědaví, zda trefíte koš až od středového kruhu. Pusťte se do hry a vyzkoušejte to.
Pinch-Hitter 2
Sport - 20x
Pokračování oblíbené online hry Pinch-Hitter přináší řadu novinek. Nyní si můžete zvolit baseballový tým a barvy svého dresu. Kromě odpalování homerunů se budete snažit také o trefení všech nadhozů - out by znamenal konec hry. Dostanete se až do profesionální ligy nebo skončíte na plácku za barákem?
Side Kick 2007
Sport - 139x
Výborná fotbalová hra pro dva hráče. Stačí si jen vybrat Váš nejoblíbenější tým a natřít to svému kamarádovi, nebo si zahrát proti počítači, ať tak či tak, cíl je pořád stejný, nasázet soupeřovi co nejvíce gólů. Hra je graficky velice pěkně zpracovaná.
Hotshot Hoops
Sport - 3x
Pokuste se vstřelit tolik košů, kolik to jen bude možné během jedné minuty. Pokud se vám podaří dosáhnout určitého počtu, tak postoupíte do dalšího kola. Šipkama vpravo a vlevo nastavíte úhel hodu, mezerníkem pak sílu.
Pinch-hitter - kolik dáte homerunů
Sport - 13x
V minihře Pinch-Hitter si vyzkoušíte váš postřeh. Pokud jste někdy hráli baseball, nebude to pro vás těžké...tedy snad ;-). Trefit míček zvládnete, ovšem je důležité dát každým úderem homerun.
Big Jump - akrobatické skoky na lyžích
Sport - 25x
Big Jump je parádní sportovní superhra. Coby akrobatický lyžař budete předvádět své nejlepší kousky. Nejprve rozjezd, perfektní odraz a pak líbivé triky ve vzduchu. Ta nejtěžší část vás ale teprve čeká - přistání zpět na zem. Chce to trochu cviku, abyste si pokaždé nenamleli :). Váš výkon budou nakonec hodnotit rozhodčí.
Dumbolf
Sport - 11x
Dumbolf vypadá sice jako hloupý golf se slonem, nicméně i přesto, že tomu tak skutečně je, tak je to zároveň i pěkná zábavná hra na odreagování. Ovládání je snadné - zkrátka dostaňte míček do jamky.
Toto and Sisi Play Tennis
Sport - 29x
Toto a Sisi se dnes vydali na tenisové kurty, kde si chtějí užít pěknou dávku sportovní zábavy. Přidejte se k nim a otestujte své tenisové schopnosti. Ukažte nové triky a smeče.
Miniball
Sport - 11x
Hodně originální předělávka stolního fotbalu. Šipkami hýbete všemi tyčemi najednou a míček se od vás prostě odráží. Není lehké dát pořádný gól, protože se všechno děje v hrozně rychlém svištícím tempu.
Bounce Hockey
Sport - 17x
Ice Hockey je velice zábavný nejenom v jeho klasické stolní verzi ale i tahle elektronická předělávka vás jistě chytne. Nesmíte nechat puk vklouznout do vaší brány, v tom je celý úspěch téhle rychlé hry.
Mudbike Racing - závody v blátě
Sport - 22x
Nasedněte do své závodní čtyřkolky a snažte se v každém závodě dojet alespoň na 3. místě. Nejde jen o to, jet co nejrychleji. Musíte sbírat kanystry s benzínem a klíče na opravy. Benzín je hodně důležitý, jinak můžete velice brzy skončit na suchu ;).