Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bug War

Hrajete online hru Bug War

Vašim úkolem v této hře je posílat své brouky do boje tak, aby obsadili stanoviště Vašeho protivníka. Tým, který bude mít více stanovišť vyhrává. Čím více brouků budete mít, tím snazší bude obsadit soupeřovo stanoviště.

ovládání hry Bug War

Myš - celkové ovládání hry • 1.44 MB • 259x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Battle Gear 2.5
Strategie - 319x
Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.
StarCraft FA5
Strategie - 2x
Legendární StarCraft od Blizzard zná víceméně každý, kdo se jen trochu zajímá o PC hry. Zde máme flashovku na jeho motivy. Stavíte vesmírnou základnu, vylepšujete technologie a obranu, a samozřejmě bojujete.
Trojan War
Strategie - 38x
Právě se nacházíte pod útokem nepřátelských jednotek, které chtějí srovnat váš hrad se zemí, což nesmíte dopustit. Podél cest musíte umisťovat obranné věže, které začnou útočit na nepřátele, jakmile se jim dostanou na dostřel. Hra patří mezi ty lepší, jaké může žánr Tower Defense vůbec nabídnout, a proto si jí určitě neváhejte spustit.
Book of Mages
Strategie - 35x
Zahrajte si na mocného kouzelníka v tahové strategii Book of Mages. Ve hře se utkáte s ostatními mágy za použití kouzel a speciálních útoků.
Tainted Kingdom
Strategie - 29x
V této hře se dostanete do středověku, kde zrovna probíhají ty nejkrvelačnější boje této doby. Zmobilizujte svou jednotku a vydejte se s nimi do boje proti vašim nepřátelům. Vyhrajete tuto středověkou válku?
Evil Nights
Strategie - 15x
Vaším úkolem v této strategické RPG hře je bránit malou vesničku před Zlem, které útočí pouze v noci. Proto se přes den připravujete a snažíte se, aby jste neztratili žádné vesničany.
D-evo
Strategie - 15x
Tahová strategie, ve které je vaším úkolem porazit nepřítele použitím správných karet. V každém kole můžete použít některou z vašich karet. Každá karta má přitom své unikátní vlastnosti.
Story of Hero
Strategie - 14x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Attack of the Evil Bunny Empire
Strategie - 18x
Rozestavte si věže proti modrým králikům, kteří budou před vámi utíkat. Snažte se je všechny pozabíjet a udržet se přes dvacet vln těchto útoků. Tak se do toho dejte a snažte se vyhrát! Je to opravdu super hra.
hra v Unity3D
Wild Kart
Strategie - 261x
Unity3D hra, která vám ukáže skvělé možnosti tohoto vývojářského enginu. Ve hře budete ovládat malou formuli, s kterou se vydáte na závodní trať. Utkejte se v rychlostní soutěži s dalšími protivníky.
Sea of Fire
Strategie - 10x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".
Pirate Conflict
Strategie - 30x
Povedená strategická online hra, která je opravdovou výzvou pro všechny milovníky tahových strategií. Vybudujte pirátské imperium, najměte pomocníky a staňte se králem všech moří.
Gemcraft Zero
Strategie - 13x
Další z mnoha skvělých strategických her. V této hře je Vašim úkolem ubránit své území před nepřáteli, kteří se na Vás ženou. Uděláte to tak, že kolem přístupové cesty rozestavíte děla, která Vám pomohou nepřátele zabít.
hra v Unity3D
Lego Star Wars: Yoda Chronicles
Strategie - 42x
Zábavná strategická online hra pro všechny milovníky Lego her a Hvězdných válek. Vybudujte si armádu a pusťte se do svých nepřátelů. Hra je vytvořena v unity3D, takže 3D grafika je samozřejmostí, hratelnost je také dobrá.
Windfall
Strategie - 13x
Zdařilá strategická online hra, ve které budete mít za úkol obstarávat energii pro celé městečko. Postupně stavte větrné mlýny a k nim sloupy vedení. Nebude to tak snadné, protože musíte co nejrychleji dosáhnout výkonu 10 MWh. Dokážete to?