Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Mania

Hrajete online hru Farm Mania

Máte vlastní farmu a Vašim úkolem je vypěstovat různou zeleninu, chovat zvířátka a mnoho dalšího. Za každou prodanou věc dostanete určitý počet peněz, díky, kterému se dostanete do dalšího kola. Je to parádní superhra pro všechny virtuální farmáře.

ovládání hry Farm Mania

Myš - celkové ovládání hry • 3.36 MB • 350x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Bone Collector
Ostatní - 726x
A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.
Mario Boxing
Ostatní - 20x
Snažte se v této hře boxovat proti svému nepříteli. Dávejte mu ty největší rány. Hrajete za Mária, který musí rozdávat ty největší a také zároveň nejlepší rány. Tak si zaboxujte v této super hře.
Chain reaction
Ostatní - 21x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.
Burger Restaurant - prodávejte hambáče
Ostatní - 46x
Burger Restaurant je hodně zajímavá superhra. Vaším úkolem je vytvořit koktejly, hamburgery, hranolky a dovést vaši restauraci mezi prosperující velikány. Celá online hra se ovládá pouze levým tlačítkem myši. Zákazník vám sdělí objednávku a vy musíte co nejrychleji připravit hamburger, housky a kečup. Nenechte zákazníky dlouho čekat. Určitě nejprve zkuste tutorial.
Orphan Feast
Ostatní - 3x
Děj celé hry se odehrává v Londýnských ulicích, kde vládne chudoba. Nemáte práci a jediné vaše východisko je krást děti a prodávat je do otroctví. Nebudete to mít lehké, protože každá matka se o své děti bije.
Balloon Bombardier
Ostatní - 23x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Goldminer - těžba zlata
Ostatní - 37x
Zahrajte si na prozatím chudého zlatokopa, který hledá tu pravou zlatou žílu. Pomocí háku a navijáku se pokuste vytěžit co nejvíce zlata. Pomoci vám mohou různé bonusy.
Pacman 2005
Ostatní - 329x
Pacman je jistě nesmrtelná herní klasika, proto vzniká obrovský počet jeho různých předělávek a kopií. Tahle se dá směle zařadit mezi ty lepší - základní princip je zachován, jíte tečky a vyhýbáte se monstrům.
Pappas Pizza - podnikání v pizzerii
Ostatní - 43x
Máte rádi pizzu? A přemýšleli jste někdy nad tím, jak se taková pizza dělá a kolik zabere práce? V této hře Pappas Pizza si můžete vyzkoušet provoz jedné rodinné pizzerie. Vždy musíte co nejrychleji připravit pizzu podle zadané objednávky.
Alien Truck
Ostatní - 9x
Tento vetřelecký vůz má opravdu na spěch. Jeho úkolem je převážet vzácné krystaly. Chopte se tedy volantu a splňte všechny úkoly, cestou nesmíte ztratit žádný krystal.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 31x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Swingers
Ostatní - 17x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.
Create a ride
Ostatní - 28x
Pro všechny kluky, kterým voní benzín tady mám výbornou zábavu. Co takhle si potunit nějaké to auto? Máte snad tisíc možností různých kombinací, takže se vyblbnete opravdu dostatečně. Můžete se pochlubit, jací jste umělci.
Jumping Bananas 2
Ostatní - 2x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
Learn to Fly
Ostatní - 35x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.