Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Mania

Hrajete online hru Farm Mania

Máte vlastní farmu a Vašim úkolem je vypěstovat různou zeleninu, chovat zvířátka a mnoho dalšího. Za každou prodanou věc dostanete určitý počet peněz, díky, kterému se dostanete do dalšího kola. Je to parádní superhra pro všechny virtuální farmáře.

ovládání hry Farm Mania

Myš - celkové ovládání hry • 3.36 MB • 81x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hot Dog Bush
Ostatní - 3x
Moc pěkná superhra, ve které se stanete prodejcem hotdogů na rušné třídě amerického velkoměsta. K vašemu stánku proudí hladoví kolemjdoucí, na vás je, abyste je obsloužili. Přesně podle jejich přání. Podaří se vám zbohatnout na prodeji hot dogů?
Magic Driver
Ostatní - 2x
Naneštěstí se vaše auto objevilo uprostřed dění halloweena. Doufáme, že vás tyto monstra nevystraší. Projeďte od startu až do cíle, přes revoluční sošky. Tak se do toho dejte v této super hře.
Chain reaction
Ostatní - 0x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.
Zinedine Zidan a jeho hlavička
Ostatní - 0x
Pamatujete si na MS ve fotbale 2006? Francouzský hráč Zinedine Zidan tehdy ve finále uzemnil hlavičkou italského obránce Materazziho. Tento incident se dočkal i zpracování ve formy flashové minihry. Vaším úkolem je uštědřit co nejvíce hlaviček během 60 sekund.
Monster Hummer 2
Ostatní - 0x
Monster Hummer 2 je opět zpátky s novými úrovněmi. Jeďte přes překážky a nezastavujte se. Dokončete každou úroveň v této hře. Posbírejte veškeré mince, abyste měli body do skóre. Užijte si spoustu zábavy!
Turkey Fling
Ostatní - 0x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
Chubby Hamster
Ostatní - 3x
Pěkná úniková online hra s křečkem, který by rád zdrhl z klícky. Pomůžete mu? K útěku budete potřebovat najít správný postup, což znamená klikání na předměty a hledání souvislostí, které by vám mohli pomoci.
13 Guardians - nelítostný turnaj
Ostatní - 0x
Zlý vládce Gorka ovládá kdysi spokojenou zemi Laundruna. Vaším úkolem v této hře je postavit se 13 bojovníkům v turnaji, který rozhodne o budoucnosti Laudruny a také o vašem životě či smrti. 13 Guardians je tahová hra s prvky RPG (svého hrdinu můžete vylepšovat).
Adrenaline Challenge
Ostatní - 69x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Gizmo Rush Tractor
Ostatní - 1x
Vydejte se na zběsilou jízdu s tímto traktorem a pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách abyste překonali veškeré překážky, které si pro vás tato hra připravila. Tak se do toho dejte!
Jurassic Baby Care
Ostatní - 2x
Chtěli byste doma chovat malého dinosaura? Asi to nepůjde, že? Ale nevadí, můžete si péči o dinosauří mládě zkusit v této superhře. Dobře malého raubíře krmte, starejte se o jeho zdraví a aby byl stále spokojený.
The Simpson Bike
Ostatní - 72x
Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.
Meeblings 2
Ostatní - 0x
V této hře máte jediný úkol. Klikat na jednoho ze smajlíků, který popožene ostatní smajíky do cíle. Klikáte vždy na smajlíka, který je jinak barevný. Hra má celkem hodně kol, takže se nudit určitě nebudete.
The Ultimate Fight
Ostatní - 3x
Užijte si nekonečné bitky v této hře a pokuste se udělat vše pro to, abyste zničili tyto nepřátele. Ukažte, jak moc dobře se umíte mlátit. Tak se do toho dejte. V horní části obrazovky uvidíte počet životů.
Pop It! 3D
Ostatní - 1x
Smíchejte relaxační ASMR zážitek s úžasným 3D prostředím a získáte perfektní hru pro stresové období - Pop It! 3D Hra je poměrně jednoduchá a samozřejmě relaxační. Vyberte si skvěle vypadající Pop It a praskněte všechny bubliny na jedné straně, abyste model otočili a pokračovali na druhé straně. Během hraní je šance najít v prasklých bublinách mince, za které můžete odemknout nové Pop Its! Cítíte se kreativní? Pohrajte si s různými barvami a motivy a vytvořte si vlastní dokonalý Pop It! Připravte se na pohodovou zábavu a dejte sbohem veškerému stresu!