Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Farm Mania

Hrajete online hru Farm Mania

Máte vlastní farmu a Vašim úkolem je vypěstovat různou zeleninu, chovat zvířátka a mnoho dalšího. Za každou prodanou věc dostanete určitý počet peněz, díky, kterému se dostanete do dalšího kola. Je to parádní superhra pro všechny virtuální farmáře.

ovládání hry Farm Mania

Myš - celkové ovládání hry • 3.36 MB • 556x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Snot Put
Ostatní - 40x
Hodně chytlavá online hra. Vaším úkolem je vymrštit frk z nosu co nejdále. Zní to bláznivě? Ano, však to taky je bláznivá online hra. Při troše cviku dofrknete do vzdálenosti až přes 2000m.
Frogout
Ostatní - 47x
Je to skvělá fyzická hra, ve které jste v atmosféře v postapokalyptické Země. Použíjte váš jazyk k tomu, abyste snědli létající mouchy. Také ho můžete použít k tomu, abyste se dostali přes různé překážky.
Yummy Nuts
Ostatní - 34x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Sim Lemonade Millionaire
Ostatní - 46x
Staňte se milionářem v této online hře. Sice to budou peníze jen virtuální, ale zábava jistojistě skutečná. Budete provozovat malý stánek s limonádou a snažit se vydělat co nejvíce peněz. Nebude to ale tak jednoduché.
Music catch
Ostatní - 28x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Alien Truck
Ostatní - 9x
Tento vetřelecký vůz má opravdu na spěch. Jeho úkolem je převážet vzácné krystaly. Chopte se tedy volantu a splňte všechny úkoly, cestou nesmíte ztratit žádný krystal.
Graveyard Racer
Ostatní - 176x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
Wigman Big Run
Ostatní - 345x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Easter egg hop
Ostatní - 3x
Potřebujete si po dlouhé šichtě oddechnout? Zkuste tuhle pohodovku s velikonočním námětem. Vašim úkolem bude chytat malá roztomilá kuřátka a zkusit se vyhnout zákeřným slepicím, které vás zrovna nemají rády.
Heavy Machines
Ostatní - 737x
Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.
Tribal Jump
Ostatní - 29x
Tribal Jump je výborná chytlavá hra. Úkol je na první pohled snadný - stačí skákat z jedné lebky na druhou. Ovšem tak jednoduché to není. Musíte velmi dobře odhadnout sílu a úhel skoku, protože jedna chyba znamená konec hry.
Pirate Launch
Ostatní - 29x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.
Sling
Ostatní - 32x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Caravan Toss
Ostatní - 32x
Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Ber nebo neber
Ostatní - 77x
Ber nebo neber je televizní soutěž, která probíhá na TV Prima. Na začátku si vyberete jeden kufřík a poté otevíráte další. Úkol je jasný - vyhrát co nejvíce peněz. Nyní si tuto flash hru můžete zahrát i na internetu. Takže, Ber nebo neber!:)