Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Movie Star
sponzorované odkazy

Movie Star

Hrajete online hru Movie Star

V této hře máte za úkol obléknout krásné modelky na různé společenské akce. Uděláte to tak, že jim vyberete oblečení, které dokonale sladíte tak, aby všechny ostatní nadchly. Záleží jen na Vás a na Vašem vkusu.

ovládání hry Movie Star

Šipky - pohyb, Mezerník - pózování, Myš - vše ostatní • 2.49 MB • 285x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Super Model 9
Hry pro dívky - 27x
Krásná fotomodelka v nové online hře pro dívky. Dnes bude focena na titulní stránce časopisu. Nejprve vyber pozadí vhodné pro titulku časopisu (background), pak už si jen zahraj na její stylistku. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.
Patisserie decor
Hry pro dívky - 10x
Každý z nás jistě rád chodí to cukrárny. V téhle hře si ji ale budete moci přímo vystavět. Máte prázdnou místnost a tu si zařiďte podle vašich představ, jak by taková správná cukrárna měla vypadat.
Model Dressup 145
Hry pro dívky - 31x
Tak je tady podzim a s ním chladnější počasí. Toto je módní návrhářka, ale rozhodla se, že pro tentokrát ji vystřídáš ty a ona ti bude stát modelem. Tak vymysli skvělé oufity. Oblékej, převlékej, obouvej, šperkuj:)
Fairy Dressup 3
Hry pro dívky - 21x
Fairy, to byla vždycky ženksá od rány! Jen se koukni ta si nebere servítky ani s žádným oblečením! Koukni na ty barvičky! To je nádhera, červená, zelená, modrá a růžová jsou její nej! Tak se dej do toho a oblékni ji!
Model Dressup 21
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka je dost extravagantní, ale co na tom někomu to opravdu sekne a jí jistě, ale to umění všecko pěkné zkombinovat co?:) No a teď je ot na otbě, jistě to zvládneš, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Model Dressup 43
Hry pro dívky - 217x
Tahle slečinka nemá s m´dou pčividný problé. Jenže to není ale zas tak úlná pravda. Tahle slečna má sice šatník nabouchaný až ke stropu, ale nedá se říct, že by ho až zas tak uměla sladit! :) Pomoz jí!
Model Dressup 174
Hry pro dívky - 29x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Nejen, že je pěkně udělaná, ale hlavně si dal někdo práci a takhle krásně ji nakreslil, tak se dej do oblékání. A to od oblečení až po vlasy a botky.
Beauty Maker 79
Hry pro dívky - 21x
V této online hře pro dívky soutěžíš o svého idola se svou sokyní! Tak si dej opravdu záležet! Nápovědu nalezneš v modrém čtverečku HINT! Nejprve ji oblékni, pak nalič, ppotom jí dej vhodný účes a nakonec dolňky.
Farm Guardian
Hry pro dívky - 35x
Online hra s působivou grafikou. Ve hře je vaším úkolem zabezpečit svou farmu před útoky nenasytných bobrů, kteří vám chtějí zničit všechna políčka a úrodu.
Model Dressup 161
Hry pro dívky - 1972x
Tak takhle bude vypdat titulní strana nového módního časopisu pro mladé:) Pěkné pozadí, co říkaš. Avšak nyní jde do tuhého a ty se musíš postarat o novou modelku tím, že ji krásně ošatíš a nejen to ještě jí dej doplňky, botky atd:)
Movie Dressup 9
Hry pro dívky - 23x
Victory girl, krásná slečna, která žije na divokém západě. To však neznamená, že tam se nikdo nechce líbit. Móda je tam stejně důležitá a pro tuhle slečnu tedy moc! Dnes chce, abys jí model vybrala ty!
Sue Baker
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra nejen pro budoucí cukrářky. Tvým úkolem je podle předpisu udělat určitý počet bonbónů určitých barev. Pak mini čokoládky a nanuky buď čokoládové nebo mléčné:)
Egg Fried Rice
Hry pro dívky - 50x
V této online hře na vaření se naučíte jak připravit výtečný pokrm z rýže a vajíček. Bezvadné na této hře je, že si neušpiníte žádné nádobí a recept můžete zkoušet kolikrát chcete. Samozřejmě si tuto laskominu můžete zkusit i doma a náramně si pochutnat.
Model Dressup 82
Hry pro dívky - 31x
Tak tohle je pěkně povedená online hra pro dívky. Tato slečna je opravdu hezká a podle toho se chce i parádně oblékat, ale s novým tisíciletím přisla i nová móda a ona se ztrácí, pomoz ji a perfektně ji obleč.
Beauty Maker 10
Hry pro dívky - 210x
Tak se dej do toho. V této hře nezáleží na ničem jiném než na fantazii a vkusu. ty oboje jistě máš, tak neváhej a snaž se udělat ze slečny krasavici! Vše je jen a jen na tobě. Příjemnou zábavu. Oblékej!