Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Occident Warrior
sponzorované odkazy

Occident Warrior

Hrajete online hru Occident Warrior

V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.

ovládání hry Occident Warrior

W,A,S,D - pohyb, J - útok, K - skok • 7.31 MB • 1231x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 29x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Sift Heads Assault
Akční hry - 28x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
Red Code
Akční hry - 22x
V této hře se dostanete se svou vesmírnou lodí na planetu, která je ovládána zmutovaným hmyzem. Pokuste se tyto nestvůry zahubit a na planetě přežít, dokud vám nepřijedou pomoci ostatní jednotky.
Gunny Bunny
Akční hry - 9x
Zběsilá akční hra, ve které budete kosit vše živé, co vám vstoupí do cesty. Začátek je poměrně snadný, ovšem v momentě, kdy vám zkříží cestu krvelačné myši a další potvůrky v pozdějších levelech, se můžete těšit na adrenalinovou řežbu.
Recoil
Akční hry - 32x
Pěkně poblázněná bojovka, která se odehrává v robotickém světě plném hrůzných strojů, které se tak trochu podobají robotickým psům. Vašim úkolem je všechny je porazit a přežít co nejdéle to půjde.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 42x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Bandit Kings
Akční hry - 3389x
Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.
The Shoot Out
Akční hry - 29x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Comando 2
Akční hry - 48x
V roli elitního výsadkáře se budete muset vypořádat se svými nepřáteli v obtížných bitvách. Zažijete kruté přestřelky, ale musíte je přežít a zvítězit. Po každém kole si můžete své zbraně obměňovat.
Rockin Roadie
Akční hry - 14x
V superhře Rockin Roadie se stanete členem realizačního týmu jedné rockové skupiny. Vaším úkolem je dovést vybavení co nejrychleji k pódiu. V každé úrovni musíte překonat řadu překážek. Hra se ovládá pouze šipkama, smysl hry je podobný hrám jako je například Moto Bike.
Last Bullet
Akční hry - 82x
Opět hra s excelentní grafikou a hratelností. Zadání hry je v podstatě jednoduché - cílem je rychle zamířit a trefit určený cíl. Otestujte svůj postřeh v této akčně laděné střílčce, kterou jistě ocení každý milovník flash her.
Wrestling Legends
Akční hry - 21x
Tak takových bojových her moc není. Pokud jde o wrestling, tak tu s ním zatím žádnou jinou hru nemáme. Takže vzhůru do arény a do boje. Vyberte si zápasníka a objevte zničující chvaty a triky.
staggy the boyscout slayer 2
Akční hry - 3x
Jako statný bojovník se budete muset v této nechutné hře vypořádat s vesničany, kteří na Vás útočí mnohdy i holýma rukama. Vaše výhoda je ta, že máte meč, kterým můžete vesničany zničit. Jak to uděláte záleží jen na Vás. Takže se pusťte do hry.
The Serum Aftermath
Akční hry - 43x
Her se zombie tématikou vychází poměrně dost, a proto už se pomalu těžko orientujeme. Jednou z dalších kvalitních her je i The Serum Aftermath. Dostanete možnost likvidovat poměrně velké množství nemrtvých, ale do boje naštěstí nepůjdete sami. Potřebujete zapálit oheň za pomoci benzínu, ale to zombie nechtějí dopustit.
Night Strike
Akční hry - 11x
Čelte útoku vzdušných sil a pěchoty proti vaší obranné základně. Snažte se silným dělem sestřelit vše, co na vás útočí. K dispozici máte také štít, který ovládáte klávesami A a D. Na konci každé úrovně můžete vylepšit systémy nebo opravit věž.