Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Skeleton Park
sponzorované odkazy

Skeleton Park

Hrajete online hru Skeleton Park

V této hře je Vašim úkolem ukrást psům jejich kosti. Samozřejmě že si to nenechají líbit a půjdou vám tvrdě po krku. Musíte posbírat všechny kosti dřív, než vás dohoní. Pokud se setkají dva psy, tak se poperou a Vy od nich budete mít na chvíli pokoj.

ovládání hry Skeleton Park

Šipky do leva a prava - pohyb • 0.24 MB • 3522x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Piranha Chase
Ostatní - 38x
Pokuste se dojet co nejdále to bude možné, protože po vás půjdou všechny piraně. Čím dál se dostanete, tak tím více bodů dostanete, takže se snažte a hlavně nezpomalujte. Vyhýbejte se velkému hejnu.
The Flood
Ostatní - 21x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Park My Caravan
Ostatní - 776x
Zaparkujte váš karavan na parkovací místo. Zní to jednoduše? Tak se do toho dejte a pokuste se o to. Ověřte si, za jak dlouho dokážete s tímto karavanem zaparkovat. Musíte zaparkovat na bílém vyznačeném místě.
Ask the Spirits II - nejstrašidelnější online hra
Ostatní - 32x
V opravdu strašidelné hře Ask the Spirits II můžete rozmlouvat s duchy ze záhrobí. Hra je opravdu velice strašidelná a pouze pro hráče od 15 let. V žádném případě ji nehrajte opilí nebo o půlnoci ;-). Duchovi můžete klást různé otázky v angličtině. Například "What is your name?" nebo "How did you died?". Věřte mi, že se budete opravdu bát.
Dr. Dentist and the Exploding Teeth
Ostatní - 20x
Právě se můžete vydat na zajímavou výpravu. Stanete se zubním lékařem, který může usadit svého prvního pacienta do křesla a trochu ho potrápit. Musíte dávat dobrý pozor, aby vám některý ze zubů neexplodoval, což by mělo za následek smrt pacienta a to si jako nově vycvičený doktor jednoduše nesmíte dovolit.
Firefighters Rush
Ostatní - 375x
V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.
FLAMING ZOMBOOKA 3 : CARNIVAL
Ostatní - 41x
Již třetí díl oblíbené zombie fyzikální hry Flaming Zombooka. Zombie se tentokrát vyskytují na karnevalu, vy jako neohrožený Barry Zooka máte za úkol osvobodit všechny cirkusové zaměstnance a zachránit je před zombie masakrem.
Kings Game 2
Ostatní - 2096x
Nakupujte si nové náboje a další věci. Pokuste se v každé úrovní zabít svého úhlavního nepřítele. Shoďte jeho armádu z objektů a dostaňte se do dalších úrovní této hry. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 55x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.
Snow throw
Ostatní - 3x
Výborně nápaditá oddechovka, ve které si zahrajete koulovanou za mimozemšťany. Vašimi nepřáteli budou lední medvědi, kteří budou neustále nabývat početní převahu. Jednoduše po nich házejte koule, dokud všichni nepadnou.
Mine Blocks 2
Ostatní - 34x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.
The Torture Game 3
Ostatní - 85x
Ve hře s názvem The Torture Game 3 dostanete možnost pořádně se vyřádit na nebohém umělém člověku, který se dostal do vašich spár. Jelikož máte pořádný vztek, rozhodnete si ho na něm vybít. V pravém horním rohu se nachází různé možnosti, kterak postavičce ublížit, stačí si pouze vybrat a vykonat čin. Hra je poměrně krvavá.
Big Fish - lovení ryb
Ostatní - 26x
Pokuste se ulovit co nejvíce ryb v této jednoduché online hře vhodné hlavně pro menší děti. Rybáře a prut ovládáte šipkama. Je důležité nasměrovat háček přesně pod rybí tlamku a poté ji nechat zaseknout.
Canary
Ostatní - 46x
Pokuste se rozřezat kusy objektů v podzemí. Hrajete za krtka, který pracuje v dolech. Nebudete to mít jednoduché, protože vás hodně tlačí čas. Dejte se do toho a pokuste se hlavně nezaseknou v nějaké části.
Ma Balls
Ostatní - 44x
Výborná hra, ve které je vaším cílem rozpohybovat míče a poté se jim vyhýbat. K lepšímu zážitku poslouží různé bonusy, které se ve hře objevují. Pokud se střetnete s již pohybujícím se míčem, tak ztratíte život. Hra se ovládá šipkama.