Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster-mash

Hrajete online hru Monster-mash

Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.

ovládání hry Monster-mash

Myš - zabíjení zombíků • 1.23 MB • 88x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bomby Bomy
Postřehové hry - 0x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Pepe Love Run
Postřehové hry - 0x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
The Lost World
Postřehové hry - 0x
Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.
Catch Fish
Postřehové hry - 0x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Personal Shopper 2
Postřehové hry - 0x
Byla jste zaměstnána, aby jste nakupovala. To je přece sen každé ženy. Tak se do toho pusťte a kupte vše co máte napsané na seznamu. Jediný problém je, že si věci musíte najít sama v přeplněných regálech v určitém čase.
Crazy Tracker
Postřehové hry - 0x
V této bezvadné hře ovládáte malé ozubené kolečko a Vašim úkolem je projít skrz jakýsi stroj, ve kterém na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě sbírejte různé bonusy. Dokážete se dostat do dalšího kola? Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
16
Postřehové hry - 0x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 0x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Android
Postřehové hry - 0x
Skákačka s úžasným nápadem a zpravováním. Všechno je takové úplně malinké, na větších úhlopříčkách se budete ztrácet. Ovládáte svou malinkou postavičkou, máte za úkol se dostat skrz všechny nepřátele na konec levelu.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 3x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Flight of the Hamsters
Postřehové hry - 0x
V této online hře máte za úkol odpálit pět křečků co nejdále. Důležité je dobře vychytat načasování odpalu, křeček pak skvěle poletí. Nezapomeňte křečkovi v letu pomáhat sbírat bonusy - to uděláte klikáním myši. Skvělý zážitek ze hry umocňuje výborná hudba.
Umbrellaman
Postřehové hry - 1x
V této odpočinkové hře se setkáte se starším pánem, který se vydá na let do nebe za pomoci svého deštníku. Vy mu budete při tom pomáhat a hlavně na něj dávat pozor, aby se mu nic nestalo.
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 0x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Biolabs Outbreak
Postřehové hry - 0x
Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.
Be A Lovely Winner
Postřehové hry - 0x
Ani se neptáme, zda máte rádi hry na spojování či označování skupinek stejných symbolů. U takových her si odpočine nepochybně každý. V tomto klonu budete odebírat srdíčka. Zvládnete všechny nachystané levely?