Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster-mash

Hrajete online hru Monster-mash

Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.

ovládání hry Monster-mash

Myš - zabíjení zombíků • 1.23 MB • 1240x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Jewel Jungle
Postřehové hry - 6x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Magic Towers Solitaire
Postřehové hry - 26x
Skvělá verze klasické karetní hry Tri peaks solitaire. Je to zkrátka supr čupr hra pro všechny milovníky karetních her a zejména pro fanoušky solitéru. Zdarma si můžete zahrát partičku a trochu se odreagovat.
Pokemon Diamond
Postřehové hry - 2x
Pěkná spojovačka ve stylu oblíbených Pokémonů. Jak už to v podobných hrách bývá, budete hledat stejně barevné dílky a snažit se je spojit do trojic. Tím se postupně hrací pole čistí a před vámi se ukazuje obrázek Pokémona.
Popping Ghosts
Postřehové hry - 3246x
Pěkný bubbleshooter, ve kterém budete propichovat balónky, ze kterých se poté objeví drahokamy. Snažte se propichovat co nejvíce balónků najednou, abyste dostali maximální počet drahých kamenů.
Roller Dodge
Postřehové hry - 4x
V této vynikající hře ovládáte bílou kulečníkovou kouli a Vašim úkolem je tuto kouli uchránit před ostatními koulemi. Vaše bílá koule se nesmí ostatních koulí dotknout. Záleží jen na Vás, jak to uděláte.
Luminara
Postřehové hry - 1x
Výborná postřehovka v bláznivém tempu. Nebudete se stíhat otáčet, jak rychle se na vás pohrnou různé malé čtverečky, kolečka a jiné útvary, které máte sestřelit. Zkuste vydržet co nejdéle a postřílet je všechny.
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 3x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
Bomb It 2
Postřehové hry - 7x
V této skvělé oddechové hře se dostanete do bludiště, kde budete chodit se svým panáčkem a klást bomby, kterými ničíte své nepřátele, prorážíte zdi a získáváte bonusy. Můžete si vybrat hned z několika herních módů. Zkuste i první díl této hry.
Ice Breaker
Postřehové hry - 1x
Ice Breaker je hodně chytlavá postřehová online hra. Váš úkol je jasný - prorážet ledové stěny. Je důležité přesně načasovat kliknutí, kterým zeď prorazíte.
City Parking - zaparkujte auto
Postřehové hry - 1100x
Hry na parkování jsou oblíbené. Zaparkovat auto není ve hrách vůbec snadné, ale naštěstí jsou nehody jen virtuální a zranění nehrozí. Ve hře City Parking bude vaším úkolem zaparkovat auto, aniž byste škrábli lak nebo nedej bože zrušili okolní automobily.
High Tide
Postřehové hry - 2x
Jednoduchá postřehová super hra, ve které máte za úkol dostat se do dřevěných krabicích co nejvýše. Hra se ovládá šipkama. V jednoduchosti je krása, tak tuto hru rozhodně zkuste.
The different point
Postřehové hry - 4x
Výborná hra na procvičení postřehu. Dostanete za úkol najít pět rozdílů mezi dvěma obrázky - ale ty se budou pokaždé měnit, a i na stejných obrázcích se rozdíly budou měnit. Takže hra jen tak neomrzí.
Park My Big Rig 3
Postřehové hry - 5x
Superhra s oblíbeným tématem parkování trucku. Tentokrát jde o celkem velké auto, které musíte s přesností zaparkovat. Postupně budete parkovat trucky, traktory a další různá velká auta. Bude to makačka.
Run Ninja Run: Unexpected Road
Postřehové hry - 6x
Japonští bojovníci ninja se vyznačovali skvělou fyzickou připraveností a byli často dokonale spjatí s přírodou. Jedním takovým válečníkem ninja se stanete i v následující hře. Musíte překonávat připravenou trasu, na které se nachází celá řada nepříjemných překážek. Proti sobě máte i několik samurajů, které musíte přesně trefit.
Ball
Postřehové hry - 4x
Výborná postřehovka, z které se vám po chvíli jistě začne točit hlava. S každým seráním žluté nebo zelené tečky totiž přibude jedna červená a a těm se vy musíte vyhýbat. Po herní ploše se pohybují různou rychlostí a snaží vás zničit.