Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster-mash

Hrajete online hru Monster-mash

Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.

ovládání hry Monster-mash

Myš - zabíjení zombíků • 1.23 MB • 792x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 1x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Agent Turnright
Postřehové hry - 2x
Agent Turnright se snaží navázat na tradici starých počítačových her, které se daly hrát v automatech. Pokaždé dostanete jiný úkol a musíte se s tajným agentem pokusit o splnění rozmanitých operací. Celkově se jedná o poměrně zajímavý kousek, kde se pokusíte přeskákat propasti, zlikvidujete nepřátele nebo najdete správnou cestu pryč.
Circlo
Postřehové hry - 2x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Belly Bag Bonanza
Postřehové hry - 3x
Poměrně zábavný herní kousek. Hlavní postavička vás žádá o pomoc při sbírání kamarádů. Vaším úkolem bude rozmístit herní prvky tak, aby postavička překonala všechny překážky. Podaří se vám projít hrou až na konec?
Mama Fly
Postřehové hry - 2x
Vydejte se v této online hře do světa hmyzu. Na malý moment se stanete mouchou, která bude čelit všedním překážkám. Pokuste se čelit nebezpečí, se kterým se setkáte. Po svých nepřátelích můžete házet larvy a vajíčka.
Sonic Heroes Puzzle
Postřehové hry - 24x
Hra Sonic Heroes Puzzle by se dala zařadit hned do dvou kategorií. Jedná se o logickou hru, protože u ní musíte dostatečně uvažovat, ale zároveň jde o postřehovou hru, jelikož musíte dávat pozor a rychle jednat. Na starost dostanete různé kuličky, v nichž se nacházejí hlavní postavičky ze seriálu o ježku Soníkovi. Tyto kuličky musíte přiřazovat k sobě, aby vznikaly vždy minimálně trojice.
StickyLinky
Postřehové hry - 1x
Ve hře StickyLinky vytváříte různé příšerky. Důležité je udržovat si přehled o tom, z kolika částí můžete sestavovat nové druhy. Pokaždé totiž musíte dodržovat určitý počet. Existuje několik barev, ze kterých se dá vytvořit příšerka. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní, jež vypadají poměrně zajímavě a postupně se zvyšuje obtížnost.
Orbular
Postřehové hry - 8x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 3x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
YetiSports - Orca Slap
Postřehové hry - 3x
V druhém dobrodružství Yetiho a Pingu se podíváme za sněhem a ledovci. Tentokrát je vaším úkolem trefit tučňáka sněhovou koulí tak, aby se co nejlépe zabodl do terče ve sněhovém ledovci. Polohou myši určíte, jakým směrem Yeti vyšle sněhovou kouli. Hodně chytlavá online hra.
Araneo - superhra pro děti
Postřehové hry - 296x
Araneo je pěkná online hra vhodná především pro děti. Ovládáte partu osmi pavouků, kteří chytají jakési barevné tlouštíky, kteří se plouží po zemi. Úkolem je chytit alespoň tři cvalíky stejné barvy vedle sebe.
Growthland Tale
Postřehové hry - 2x
Parádní chytlavá klikačka, ve které budete hledat stejně barevné kuličky. Je to vpodstatě klasická hra ve stylu spojování minimálně tří stejných objektů. Podaří se vám za určený čas nasbírat maximální počet bodů?
hra v Unity3D
Construction Truck 3D
Postřehové hry - 1x
Velmi pěkná 3D hra v Unity. Zkuste si roli řidiče míchačky, která se ovládá poměrně nemotorně, ale věříme, že to dáte. Pokud se vám podaří zdolat celkem 18 náročných úrovní, tak budete opravdovými mistry.
hra v Unity3D
Digger Parking Sim
Postřehové hry - 4x
Parkovacích her je opravdu spousta. Na našem webu máme parkování traktoru, lodě, dokonce i dinosaura. V této nové hře si vyzkoušíte ovládání a parkování těžkotonážního bagra.
Granny in paradise
Postřehové hry - 7x
Se starou kočičí dámou se vydáte v této hře hledat koťátka, která se zatoulala. Pomozte jí při jejím pátrání a vraťte této paní zpátky klid do duše. Při hledání se setkáte mnoha překážkám a nástrahám.