Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster-mash

Hrajete online hru Monster-mash

Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.

ovládání hry Monster-mash

Myš - zabíjení zombíků • 1.23 MB • 1661x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Glass Work
Postřehové hry - 2x
Vašim úkolem je doplnit symboly, které Vám jezdí na pásu do předlohy, kterou máte v každém kole. Není to tak jednoduché, čím větší kolo máte, tím rychlejší tato hra je. Pusťte se do toho a ukažte, jak daleko se dokážete dostat.
Growthland Tale
Postřehové hry - 2x
Parádní chytlavá klikačka, ve které budete hledat stejně barevné kuličky. Je to vpodstatě klasická hra ve stylu spojování minimálně tří stejných objektů. Podaří se vám za určený čas nasbírat maximální počet bodů?
Impulse J
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol poskládat ze zvláštní hmoty co nejvyšší věž. Máte omezené množství stavebních bloků. Podle výšky stavby se Vám připíše skóre. Dávejte si pozor, aby se Vám před koncem dílo nezřítilo. Není to ani trošku jednoduché.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 1x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Hanger 2
Postřehové hry - 1x
Hanger 2 je online hra, ve které budete ovládat chlapíka s lanem. Vaším úkolem je proskákat všechny úrovně a hlavně neztratit příliš mnoho tělesných částí. Je to trochu brutálnější online hra :).
Advancing Bubble
Postřehové hry - 4x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 4x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 2x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.
Dreams
Postřehové hry - 23x
Skvěle navržená postřehová online hra na hledání rozdílů mezi dvěma obrázky. Hra je ohodnocena podle úspěšnosti nalézání rozdílů - za každý odkliknutý rozdíl máte body. Pokud se však spletete, body ubydou.
Abstract Defense
Postřehové hry - 7x
Vyzkoušejte si zajímavě vytvořenou obrannou hru. Vaším směrem budou přijíždět různé nepřátelské raketky, které potřebujete zlikvidovat. Zelený paprsek likviduje zelené raketky, zatímco červený paprsek slouží k ničení červených raket. Pokuste se posbírat i různé další bonusy. Postupem času se zvyšuje obtížnost.
Gobtron
Postřehové hry - 1x
Zábavná herní hříčka, která kombinuje obranné strategické hry s nechutnou srandičkou :). Na obrovskou prasečí hlavu útočí hordy vojáčků. Vy musíte hlavu bránit. Nemáte žádné zbraně... jen šťavnaté soply z prasčího rypáčku. Dejte se do boje.
Psychic Arrow
Postřehové hry - 3x
Prohlédněte si úvodní animaci a nechte se vtáhnout do děje. Pomozte hlavnímu hrdinovi s jeho psychickými schopnostmi a vyšlete duševní šipku, se kterou se pokuste doletět co nejdále. Po získání dostatečného počtu bodů na vylepšení lze dostat hodně dobré novinky. Snažte se dokončit hru až do samého závěru.
Remote Control
Postřehové hry - 5x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
Heroic Ants
Postřehové hry - 4x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
Brilliant Blocks
Postřehové hry - 18x
Hra Brilliant Blocks nabízí poměrně netradiční model, jak odstraňovat trojice kostiček z hrací plochy. Můžete totiž postupovat hned několika způsoby. Vyřazovat tedy lze trojice se stejným číslem či barvou a nezáleží, jestli se nachází vodorovně nebo svisle. Pokuste se vyčistit celý herní prostor, dokud to ještě půjde.