Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster-mash

Hrajete online hru Monster-mash

Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.

ovládání hry Monster-mash

Myš - zabíjení zombíků • 1.23 MB • 1375x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Circle Madness 2
Postřehové hry - 1x
V této mini hře si procvičte postřeh. S malou bílou kuličkou se pokuste co nejdéle vyhýbat žlutým kulím. Každých pět vteřin vám jedna žlutá koule přibude. Můžete získat i spoustu bonusů, které vám buď pomohou nebo uškodí.
American Summer Parking
Postřehové hry - 3x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
Sonar Challenge
Postřehové hry - 1x
Cílem této skvělé postřehové hry je udržet balón co nejdéle ve vzduchu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Je to jen na Vás a Vaší taktice, jak dlouho balón udržíte. Dokážete vytvořit rekord? Pusťte se do toho.
Amberial
Postřehové hry - 2x
Zahrajte si tuto skvělou skákací hru. Vašim úkolem je dopravit spirálu do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Není to ani trošku jednoduché. Je jen na Vás, jak dlouho vydržíte hrát.
Simon - trénujte paměť
Postřehové hry - 5x
Simon je jednou z prvních počítačových her, které kdy byly vytvořeny. A nutno říct, že ve své době byla jednou z nejoblíbenějších. Princip je jednoduchý - počítač Simon vám předvede sekvenci, kterou poté zopakujete. Tak schválně, kolik kroků si dokážete zapamatovat?
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 5x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 2x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Pumpkin Solitaire
Postřehové hry - 33x
Velmi rychlá online hra, která trochu mate názvem. Nepůjde o klasický solitaire, ale o seskupování barevných dýní do trojic. Na celou hru máte přesně jednu minutu, proto se snažte nahrát maximální počet bodů.
Pickup Truck Night Parkin
Postřehové hry - 9x
Perfektní hra s perfektní grafikou. Vylepšete si své řidičské dovednosti parkováním auta v městském provozu. Zkuste předvést to nejlepší co ve vás je. Začněte první úrovní a postupně zdolejte všechny, i poměrně těžký 10. level.
Santa Chimney Overcome
Postřehové hry - 2x
Dnes tu pro vás máme ještě jednu pěknou vánoční online hru. Pomozte Ježíškovi projít skrz komín a doručit všechny vánoční dárky. Dokážete tento úkol splnit co nejrychleji a nejpřesněji? Dostane každé dítě svůj dárek?
Candy Bubble
Postřehové hry - 6x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?
Traffic Cash
Postřehové hry - 5x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 5x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.
Eye See Things
Postřehové hry - 2x
Velmi příjemná oddechovka, ve které ovšem musíte předvést váš dokonalý postřeh. V levém panelu se vám budou zobrazovat symboly, které musíte najít v pravé herní části. Hledejte opravdu rychle, protože čas plyne velmi rychle.
Short Circuit - úžasná postřehovka
Postřehové hry - 7x
Výborné flashové hry nemusí mít perfektní grafiku a silný příběh. Bohatě stačí vysoký stupeň hratelnosti a zábavy. Vaším úkolem v této superhře je vést žárovku mezi hvězdičkami, aby se žádné nedotkla. Pohyb hvězdiček se řídí podle hudby, takže pečlivě poslouchejte změny. Short Circuit patří ke hrám, které se vás jen tak nepustí. To mi věřte.