Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dog catch

Hrajete online hru Dog catch

V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?

ovládání hry Dog catch

Myš - skok psa • 0.16 MB • 529x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Bomb Transport 2
Ostatní - 17x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Gravitee
Ostatní - 243x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
Dynamite Snake
Ostatní - 41x
Zahrajte si hada, za kterým budou vybuchovat dynamity. Vaším úkolem je posbírat veškeré mince, které vám budou stát v cestě a dostat se do cíle co nejrychleji. Dávejte si pozor, abyste nevybouchli celí.
Zombo Gems
Ostatní - 235x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.
Queen of the Deck
Ostatní - 42x
Jednoduchá online hra pro naše nejmenší hráče internetových gamesek. Pokuste se vyšperkovat krásnou slečnu na hrací kartě. Můžete využít spoustu doplňků, předmětů a oblečení. Fantazie bude mít svátek.
Rock Out
Ostatní - 23x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Road to Station 2
Ostatní - 51x
Jeďte s tímto vozidlem na mars a dostaňte se až do vesmírné stanice. Zničte ufo a posbírejte diamanty. Používejte šipky při ovládání tohoto mohutného automobilu, který má vpředu ozubené kolo.
Sheriff Callie Washing Toys
Ostatní - 61x
Zajímavá a docela unikátní superhra, ve které budete pomáhat kočičímu šerifvovi s praním a sušením prádla. Nejprve se tedy pusťte do praní věciček, jakmile je tato fáze hotová, nechte věci usušit a vraťte je zpět.
Diggin Gold
Ostatní - 64x
Vaším úkolem je s tímto kopačem zlata, přehodit toto zlato dalším kopačům v této úrovni. Dávejte si pozor, abyste zlato nehodili moc silně, protože pak by to dopadlo opravdu špatně a úroveň byste museli opakovat.
The Fog Fall 4
Ostatní - 32x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
Graveyard Racer
Ostatní - 577x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 37x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Wheres My Cat
Ostatní - 58x
Této babičce se ztratila kočka. Teď je na vás, abyste této babičce pomohli najít její kočku. Navštivte několik míst v tomto malém městě. Využijte své detektivní schopnosti k tomu, abyste pomohli najít jejího mazlíčka.
Snot Put
Ostatní - 43x
Hodně chytlavá online hra. Vaším úkolem je vymrštit frk z nosu co nejdále. Zní to bláznivě? Ano, však to taky je bláznivá online hra. Při troše cviku dofrknete do vzdálenosti až přes 2000m.
Cake Master
Ostatní - 29x
V roli šikovného cukráře budete v této online hře dělat dorty. Musíte si zvolit správný krém, vhodné ovoce a také ho správně a rovně nařezat. Celý dort musí být krásně a vkusně nazdobený, aby jste ho mohli prodat.