Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dog catch

Hrajete online hru Dog catch

V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?

ovládání hry Dog catch

Myš - skok psa • 0.16 MB • 98x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Tacky Toads
Ostatní - 19x
Graficky moc pěkná online hra, která tak trochu spojuje minigolf a odpálkovávací hry. Vaším úkolem je totiž dostat malou žabku až k praporku. Snažte se k praporku doskákat s co nejmenším počtem skoků. Hra Tacky Toads se ovládá myší.
Net pet
Ostatní - 33x
Pěkný simulátor péče o kočku nebo pejska. Na začátku hry si vyberete, jakého mazlíčka chcete dáte mu jméno a pak bude na vás se o něj dobře starat. Zajistěte mu potravu, zábavu a ostatní nezbytné věci.
Ask the Spirits II - nejstrašidelnější online hra
Ostatní - 9x
V opravdu strašidelné hře Ask the Spirits II můžete rozmlouvat s duchy ze záhrobí. Hra je opravdu velice strašidelná a pouze pro hráče od 15 let. V žádném případě ji nehrajte opilí nebo o půlnoci ;-). Duchovi můžete klást různé otázky v angličtině. Například "What is your name?" nebo "How did you died?". Věřte mi, že se budete opravdu bát.
Urban Mayhem
Ostatní - 20x
V této hře ovládáte monster truck. Pokuste se nepřevrátit a vyhrajte. Vždy musíte vpohodě dojet do cíle. Sbírejte také při skocích hvězdičky, abyste získali co největší skóre v této super hře.
54 Dead Miles
Ostatní - 13x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.
Kick Out Bieber 2
Ostatní - 24x
Nakopejte Biebrovi zadek. Snažte se ho odpálit co nejvýšše budete moct. Tato super hra je hlavně pro odpůrce Biebra. Tak se snažte, ať to má nějaký výsledek. Získejte dobré skóre v této hře.
Carbon Auto Theft
Ostatní - 1x
V roli zloděje aut se jich bude snažit ukrást pokud možno co nejvíce bez toho aniž by vás chytla policie.Úkol zní jasně.Ukrást auto a odjed s ním pryč bez toho aniž by jste poškodili ostatní jinak vás chytne policie.
Rocket Man
Ostatní - 0x
Vystřelit raketu a zasáhněte svůj cíl, kterým je panáček v červeném tričku. Raketu vystřelíte, a potom ji tahem myši musíte navést do cíle. Nesmíte do ničeho narazit a musíte to stihnout do časového limitu.
Adrenaline Challenge
Ostatní - 143x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Bubble Fighting Tournament
Ostatní - 15x
Máme tady turnaj v létajících letadlech, kteří jsou přivázání na balónky. Vaším úkolem je tyto balónky svému soupeři propíchnout. Tak se do toho dejte a vyberte ty správné náboje se kterými je propíchnete.
Poker Machine
Ostatní - 35x
Zahrajte si tuto bezvadnou karetní hru Poker. A jak už se tak říká: kdo nehraje nevyhraje. Vyzkoušejte své pokerové dovednosti.
Chain reaction
Ostatní - 21x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.
Tri achnid
Ostatní - 24x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Slapathon: Ronaldo Vs. Messi
Ostatní - 20x
Dnes budete měřit síly, kdo je lepší, jestli Ronaldo nebo Messi. Je to super hra, protože každému tomuto světovému fotbalovému hráči dávate přes pusu. Máte tady na výběr ze tří zbraní. Jedna je tenisová raketa, láhev šampónu a také zlatý míč.
Paid Parking
Ostatní - 14x
Zaparkujte vaše vozidlo na parkovací místo. Potřebujete posbírat veškeré mince k tomu, aby se vám otevřelo další parkoviště. Vyhýbejte se vrážením do lidí. Máte limitovaný počet na to, abyste úroveň vyčistili.