Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dog catch

Hrajete online hru Dog catch

V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?

ovládání hry Dog catch

Myš - skok psa • 0.16 MB • 1407x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Mine Link
Ostatní - 21x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
Balloon Bombardier
Ostatní - 26x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Mario Boxing
Ostatní - 24x
Snažte se v této hře boxovat proti svému nepříteli. Dávejte mu ty největší rány. Hrajete za Mária, který musí rozdávat ty největší a také zároveň nejlepší rány. Tak si zaboxujte v této super hře.
Gizmo Rush Tractor
Ostatní - 47x
Vydejte se na zběsilou jízdu s tímto traktorem a pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách abyste překonali veškeré překážky, které si pro vás tato hra připravila. Tak se do toho dejte!
Cave Chaos
Ostatní - 39x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
GabCab
Ostatní - 283x
Pěkná strategická superhra pro chytré hráče. Vaším úkolem je udržet dopravní systém v chodu a dostat bez problémů všechny pasažéry do jejich místa určení. Opravdu zábavná online hra.
3 Pandas
Ostatní - 44x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.
Ballet Parking
Ostatní - 6x
V online hře Ball Parking si v roli ďáblíka zasednete za volant automobilu a jemnými nárazy zaparkujete ostatní auta. O drobné šrámy a promáčknuté plechy neberte ohled. Hlavní je co nejrychleji zaparkovat auta na svá místa. Balet s auty není nic lehkého. Navíc jste časově omezeny a počet nárazů je také omezen.
Unlimited Rescue
Ostatní - 32x
Obrovská vlna zničila vesnici a vaším úkolem je tyto lidi zachránit. Naložte veškeré vesničany na vaší loď. Dávejte si obrovský pozor, abyste nenarazili na kámen nebo se nedostali do pole elektrické sítě.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 37x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
The Ultimate Fight
Ostatní - 5x
Užijte si nekonečné bitky v této hře a pokuste se udělat vše pro to, abyste zničili tyto nepřátele. Ukažte, jak moc dobře se umíte mlátit. Tak se do toho dejte. V horní části obrazovky uvidíte počet životů.
Crazy Soldier
Ostatní - 508x
Máme tady velice super hru, kde budete muset sestřelit pár překážek, abyste dokázali zničit armádní vojska. Pokud budete chtít postoupit do dalších úrovní, tak je opravdu zapotřebí tyto vojáky zabít.
Pirate Launch
Ostatní - 215x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.
Stardrops
Ostatní - 40x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Funny Girlfriend
Ostatní - 31x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.