Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dog catch

Hrajete online hru Dog catch

V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?

ovládání hry Dog catch

Myš - skok psa • 0.16 MB • 1353x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Ghost chemist 2
Ostatní - 1332x
Zajímavá online hra pro všechny mladé a zvídavé chemiky. POdaří se vám vyvolat skutečnou chemicko-herní reakci plnou zábavy a vzrušení? Pusťte se do hraní. Je to zábavná online hra.
Berzerk Ball 2
Ostatní - 44x
Odpalte tohoto týpka co nejdál to půjde. Snažte se nasbírat zkušenostní body a dostaňte se tak stále dále. Za zkušenosti budete moc nakupovat vylepšení. Máte tady obchody, hazard a další věci.
Recess Hide and Seek
Ostatní - 40x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Nudist Trampolining - naháč na trampolíně
Ostatní - 17x
Vtipná minihra s naháčem v hlavní roli. Hrdina oděný pouze ve fíkovém listu předvádí parádní triky na trampolíně. Ovládá se šipkama a numerickou klávesnicí.
Fighting Club
Ostatní - 17x
Tento člověk je opravdu hodně v depresi a chce se za každou cenu s někým pobít. Vaším úkolem je s tímto pouličním týpkem pobít a to tak, aby se dostal až do bezvĚdomí. Tak se do toho dejte.
Rail of Death 2
Ostatní - 41x
Připojte se do této hry a utečte z tohoto tunelu za dvě a půl minuty. Zastřelte všechny překážky a vylepśujte váš vůz. Dokážete překonat tyto překážky, smrt a dostanete se ven v pořádku?
Offroad Madness GT
Ostatní - 28x
Pokuste se dostat v této super hře do cíle. Vyberte si svůj sportovní automobil, se kterým pojedete v horách. Dejte si pozor, abyste při skocích tento automobil nepřeklopili, protože poté by jste museli úroveň opakovat.
Alien Blast
Ostatní - 15x
Sestřelujte nepřátelské mimozemšťany na druhé straně hry. Před nimi budou nějaké bariéry, které musíte samozřejmě nějakým způsobem překonat. Snažte se nepřítele zničit na co nejméně výstřelu.
QWERTY Warriors - originální zásekovka
Ostatní - 34x
Superhra QWERTY Warriors má velmi originální námět. Na vašeho hrdinu se ze všech stran hrnou nepřátelé, u kterých je vždy anglické slovíčko. Pokud slovíčko správně napíšete a stisknete enter, tak se váš hrdina postará o jejich likvidaci. Vyzkoušejte tuto hru jako trénink psaní všemi deseti ;).
Bombs away
Ostatní - 222x
Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.
Pizza Pronto
Ostatní - 19x
Staňte se v této hře kuchařem, který peče pizzy pro své hladové zákazníky. Pro případ, že by jste si nevěděli s pizzami rady se můžete podívat do kuchařky. Pokud vám dojdou suroviny, objednejte si je po telefonu.
Sim Lemonade Millionaire
Ostatní - 49x
Staňte se milionářem v této online hře. Sice to budou peníze jen virtuální, ale zábava jistojistě skutečná. Budete provozovat malý stánek s limonádou a snažit se vydělat co nejvíce peněz. Nebude to ale tak jednoduché.
Rocket Man
Ostatní - 19x
Vystřelit raketu a zasáhněte svůj cíl, kterým je panáček v červeném tričku. Raketu vystřelíte, a potom ji tahem myši musíte navést do cíle. Nesmíte do ničeho narazit a musíte to stihnout do časového limitu.
Fish tales
Ostatní - 40x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
Snow throw
Ostatní - 3x
Výborně nápaditá oddechovka, ve které si zahrajete koulovanou za mimozemšťany. Vašimi nepřáteli budou lední medvědi, kteří budou neustále nabývat početní převahu. Jednoduše po nich házejte koule, dokud všichni nepadnou.