Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Levelgame
sponzorované odkazy

Levelgame

Hrajete online hru Levelgame

V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.

ovládání hry Levelgame

Myš - celkové ovládání hry • 3.85 MB • 700x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Devils Leap
Logické hry - 30x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Lockehorn
Logické hry - 19x
Ve hře Lockehorn si můžete vybrat, jestli si zahrajete sami příběhový mód, nebo se vydáte do tuhého boje s některým ze svých přátel, protože hra podporuje boj dvou hráčů. Název hry je odvozen od jména hlavní postavy, což je jediný přeživší krutého zimního nečasu. Pomozte mu znovuoživit všechny jeho zamrzlé druhy!
Animal Mahjong
Logické hry - 219x
Na našem herním webu jsou různé verze hry mahjong velmi oblíbené (stačí se podívat na žebříček nejhranějších her). Věříme, že mezi oblíbené zapadne i tento klon mahjongu. Odebírejte herní kameny, které mají na sobě obrázky zvířat.
Pacifier Warrior
Logické hry - 32x
Zajímavá chytlavá hra s dvěma sympatickými hrdiny. Jednoho ovládáte klávesami WAD, druhého šipkama. Cílem hry je posbírat všechny krabice mléka. V cestě vám však bude stát celá řada logických překážek. Dokážete všechny projít a dostat dva hrdiny zpět na jejich planetu?.
Candy Crush
Logické hry - 139x
Znáte mega úspěšnou hru Candy Crush na mobilech a tabletech? Tentokrát si ji můžete zahrát i online na našem herním webu. Pravidla hry zřejmě nemusíme opakovat, ale pro jistotu - snažte se hledat vždy alespoň tři stejné symboly a postupně tak čistit hrací pole.
Twisting Puzzle Spongebob
Logické hry - 35x
Pexeso s oblíbeným seriálovým hrdinou Spongebobem. Jak už jsme zmínili, jedná se o pexeso. Budete tedy hledat dvojice stejných obrázků. Avšak pozor - vše musíte stihnout do určitého časového limitu.
Bubble Guinea Pig!
Logické hry - 38x
Vyzkoušejte si na pět desítek zajímavých úrovní s nutností logicky uvažovat. Za pomoci malých hlodavců potřebujete oblepit ostatní zvířata žvýkací gumou. Na začátku hry se hlodavec nachází v tlamě hada, na něhož potřebujete kliknout, aby vypustil malé zvířátko. Vždy je tedy nutné odhadnout správnou dobu na vypuštění morčete.
Cube Crash 2
Logické hry - 29x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Green and Blue Rob Bank
Logické hry - 44x
Zelená a modrá příšerka se stanou hlavními hrdiny této hry. Obě příšerky zůstaly bez práce a nezbývá jim žádný jiný způsob, jak získat finance, než že se musí vydat na loupežnou výpravu. Pomozte jim vykrást banku. Vyberte trezor za pomoci směrových šipek a vraťte se ke svému kolegovi, abyste mohli zmizet.
All That Matters
Logické hry - 20x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Maganic Wars
Logické hry - 26x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Moosters
Logické hry - 48x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Save My Tree
Logické hry - 47x
Odstraňte si veškeré překážky, které brání této vodové kuličce k dosáhnutí svého cíle. Pokuste se posbírat veškeré hvězdičky a dostaňte se až do vodovodního potrubí, kde poputuje až ke stromu.
marine life picture matching
Logické hry - 37x
Zábavná a nepříliš složitá online hra s motivem mořských živočichů. Ve hře se setkáte s obrázky, které máte za úkol spojit se stejnými symboly. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Snail and Sokoban 3
Logické hry - 36x
Skvělá logická online hra, ve které budete přesouvat krabice k hvězdicím tak, aby žádná krabice nezůstala zablokovaná u zdi (nepůjde s ní pohnout žádným směrem). Pokud máte rádi klasické hry Sokoban nebo Boulder Dash, tak si přijdete na své.