Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Levelgame
sponzorované odkazy

Levelgame

Hrajete online hru Levelgame

V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.

ovládání hry Levelgame

Myš - celkové ovládání hry • 3.85 MB • 130x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Red Ball 3
Logické hry - 18x
Oblíbená hra s červeným míčkem - Red Ball - je zde v třetím pokračování. V tomto díle je vaším úkolem dostat míček na konec každé úrovně. Musíte vyřešit řadu překážek a logických nástrah. Věříme, že se skvěle pobavíte. Red Ball má vydařené i předchozí díly - první i druhý.
Chuck Norris Quiz
Logické hry - 26x
Máte rádi Chucka Norrise? Myslíte si, že o něm víte vše? Tentokrát tu pro vás máme zvídavý dotazník s Chuckem Norrisem.
Kaboomz 2
Logické hry - 24x
Ve druhém pokračování hry Kaboomz dostanete k dispozici těžké dělo, ze kterého se dá krásně střílet. Potřebujete zlikvidovat nebo osvobodit balónky, které bývají různě uvězněné. Na dokončení každé z úrovní dostanete předem stanovený počet střel. Některé úrovně jsou jednodušší, zatímco u plnění jiných se zapotíte.
Gem Mine
Logické hry - 15x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Screw the Nut 3
Logické hry - 15x
Screw the Nut 3 je poměrně zajímavou logickou hrou, kde odstraňujete různé předměty, aby se matička dostala na šroubek. Cestou potřebujete posbírat nejlépe všechny zlaté hvězdičky. Ve hře se nachází různé odstranitelné předměty, ale musíte logicky promyslet, které by bylo nejlepší odstranit, aby matka zapadla do šroubku.
3d Tetris
Logické hry - 15x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Brain Numbers - Volume I
Logické hry - 18x
Povedená taškařice, která dokonale prověří činnost vašeho mozku. Projděte deset těžkých číselných rébusů v prvním díle naučné hry Brain Numbers. Myslíte si, že jste geniální? Ano? Však uvidíme :)
Squidy 2
Logické hry - 45x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Eye Blaster
Logické hry - 76x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Best Friends Forever 3
Logické hry - 9x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Bomb Face Match
Logické hry - 27x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Spark your neurons
Logické hry - 4x
Logická zábava s nebývalým nápadem. Vašim úkolem je odstranit z hracího pole co nejvíc neuronů - a to můžete udělat tak, že je budete přeskakovat, až vám zbyde jeden jediný, který už nebude jak přeskočit.
Crazy Digger 2 Level Pack
Logické hry - 98x
Pěkná arkáda, která tak trochu těží z pradávné klasiky jménem Boulder Dash. Budete se snažit posbírat všechny diamanty, ale tak, aby vám na hlavičku nespadly jiné kameny nebo vás ze světa zprovodila nějaká ta příšerka.
Crazy Chess - šachy trochu jinak
Logické hry - 24x
Crazy Chess je velmi chytrá a chytlavá hra, která vás jen tak nepustí. Váš hrad musíte ubránit před dobytím. Celá bitva se odehrává na šachovém poli - váš koník versus černí pěšáci...
Woodwork Builder
Logické hry - 34x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.