Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Levelgame
sponzorované odkazy

Levelgame

Hrajete online hru Levelgame

V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.

ovládání hry Levelgame

Myš - celkové ovládání hry • 3.85 MB • 1603x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rainforest Solitaire
Logické hry - 62x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
Sleep the Dog
Logické hry - 35x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
1000 Blocks
Logické hry - 57x
Náročná logická online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat různé obrazce složené z kostiček. Cílem je složit objekty tak, aby se vytvořila nepřerušená svislá nebo vodorovná řada.
Flowers Memo
Logické hry - 39x
Další hra od autorského týmu My Games 4 Girls procvičí naši paměť. Konkrétně se jedná o zajímavé pexeso s květinami v hlavní roli. Aby to nebyla příliš jednoduché, dostanete na každou ze tří připravených úrovní předem stanovený časový limit, v němž musíte objevit všechny dvojice shodně vypadajících obrázků.
Spark your neurons
Logické hry - 7x
Logická zábava s nebývalým nápadem. Vašim úkolem je odstranit z hracího pole co nejvíc neuronů - a to můžete udělat tak, že je budete přeskakovat, až vám zbyde jeden jediný, který už nebude jak přeskočit.
Atomic Puzzle 2
Logické hry - 27x
Odstraňujte veškeré atomy v této hře. Snažte se dostat k sobě atomy stejné barvy. Pokud se vám to nepodaří, tak nevadí, protože úroveň můžete opakovat. Ze začátku to bude v této super hře jednoduché, ale později přituhne.
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 29x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Orange Gravity 2
Logické hry - 27x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.
Columns Master
Logické hry - 766x
Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).
Connect It
Logické hry - 64x
Jak již název hry Connect It napovídá, potřebujete pokaždé něco spojit. Spojujete složitý mechanismus díky různým udělátkům. Logicky potřebujete umisťovat všechny předměty, které máte k dispozici, aby se dala dokončit úroveň. Ze začátku ještě vše půjde hladce, ale postupně se navyšuje úroveň obtížnosti.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 32x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
GO Virus
Logické hry - 992x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Fjong
Logické hry - 43x
Hlavním hrdinou hry Fjong je podivuhodně vypadající tvor, se kterým si užijete poměrně dost legrace. Potřebujete tvora dostat ke krmení, které se pokaždé nachází někde jinde. Malou příšerku ovládáte myší a musíte určovat, jakým směrem vyskočí. Kromě směru také nastavujete sílu výskoku, aby potvůrka dorazila na správné místo.
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 27x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Sudoku Original
Logické hry - 58x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.