Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Levelgame
sponzorované odkazy

Levelgame

Hrajete online hru Levelgame

V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.

ovládání hry Levelgame

Myš - celkové ovládání hry • 3.85 MB • 1815x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 44x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Tron 2.0
Logické hry - 46x
Tron je velmi kvalitní scifi film z 80. let. A toto je velmi kvalitní online hra ze současnosti ;). Vytvářejte linku, kterou zaberete prostor a odříznete tak cestu soupeři. Ve hře na vás čeká single hra o 6 úrovních a nebo hra s druhým hráčem.
Shift
Logické hry - 13x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Liquid Measure Crystal Water
Logické hry - 43x
Výborná online hra, ve které budete rozlévat vodu do potrubí. Cílem je dostat vodu vždy na určené místo, a to soustavou nádob a potrubí. Docela príma hra na hlavu :-).
Bipole
Logické hry - 28x
Skvělá hra u které se určitě pobavíte. Otáčejte hrací plochou tak, abyste spojili dva protikladné a navzájem se přitahující prvky, slunce a měsíc. V každém kole na vás čeká mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat.
Super Cut It
Logické hry - 46x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Railway Line
Logické hry - 54x
Zajímavá postřehovka z prostředí železnice. Vaším zadáním je postavit v co nejkratším čase koleje tak, aby vlak dojel bezpečně do cílové stanice. Nároky na rychlé přemýšlení jsou opravdu vysoké. Takže vzhůru do hry.
Color Lines
Logické hry - 26x
Zahrajte si pěknou logickou hru Color Lines. Hra začíná s hracím polem 9x9 a s pěti barevnými míčky. Cílem hry je odstranit míčky tak, aby byly srovnané vodorovně, svisle nebo diagonálně, a to pouze jedna barva.
Sprocket Rocket
Logické hry - 49x
Sprocket Rocket je velice zajímavá hra, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž na starost obyčejnou létající loď, kterou ovšem postupem času můžete vylepšovat a přidávat na ní věci podle potřeby. Občas je totiž nevyhnutelně nutné upravit svojí loď, aby se dala splnit některá úroveň.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 45x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Bridge Tactics
Logické hry - 68x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
Cuber
Logické hry - 12x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která tak trochu prověří vaše schopnosti a znalosti fyziky. Cílem je postavit prvky tak, aby míček nespadl na zem. Krom míčku nesmí po dopadu spadnout ani jiný objekt. Docela makačka na závity :).
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 27x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Hide Caesar 2
Logické hry - 58x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
2048 Flash
Logické hry - 1841x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.