Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Levelgame
sponzorované odkazy

Levelgame

Hrajete online hru Levelgame

V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.

ovládání hry Levelgame

Myš - celkové ovládání hry • 3.85 MB • 2253x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fruits
Logické hry - 23x
Vaším úkolem v této hře je, abyste zabili veškeré ovoce, které tady vidíte. Tato hra má několik úrovní, které jsou potřeba dokončit. Snažte se nasbírat co největší možné skóre a celou hru projeďte.
Mushbits 2
Logické hry - 16x
Ve druhém pokračování hry Mushbits si vezmete na starost podivně vypadající příšerky, které se potřebují dostat ke krmení, jež se nachází někde v okolí. Každá z příšerek má jinou barvu a může se pohybovat po plošinkách se stejnou barvou. Po přeskočení se plošinky zbarví jinak. Ve hře je ještě ke všemu několik různých plošinek se speciální funkcí.
Mahjong Burger
Logické hry - 571x
Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.
Penquin Pass
Logické hry - 22x
Dostaňte tučňáka na druhou stranu vody tím, že mu postavíte ledovou cestičku z různých tvarů. Pěkná logická superhra jak má být, rozhodně se budete skvěle bavit.
Snow Storm
Logické hry - 37x
V bezvadné této hře se stáváte silničářem a Vašim úkolem je odstranit sníh z vašeho soukromého parkoviště pomocí vypůjčeného bagru. Čeká na Vás mnoho nepříjemných překážek. Nezapomeňte dávat pozor na auta.
Meeblings
Logické hry - 12x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Civiballs: Xmas Levels Pack
Logické hry - 42x
Civiballs patří mezi velice oblíbené hry, a proto se dočkala dalšího pokračování v podobě nových úrovní. Jedná se o speciální vydání vyrobené pro časy Vánoc. Potřebujete dostat všechny barevné koule do korespondujících vánočních krabiček. Postupem času se navyšuje obtížnost a musíte tedy začít více přemýšlet.
Lost Cabin - super útěková hra
Logické hry - 42x
Tzv. escape hry (útěkové hry) jsou v poslední době velmi oblíbené, nejinak je tomu i na našem herním serveru. Ve hře Lost Cabin jste se ocitli kdesi v zapomenuté boudě v tajemném lese. Vaším úkolem je dostat se zpět domů. Nebude to vůbec snadné - hra pro vás připravila řadu záludností.
Clusterz
Logické hry - 23x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Bunny Land
Logické hry - 586x
Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.
Hello Worlds
Logické hry - 38x
Netradiční skákačka, která do jedné části spojuje více světů, ve kterých se budete s vaším hrdinou pohybovat. Pokuste se sebrat v každé úrovni všechny mince a nasměrovat postavičku do cíle co nejrychleji.
Parking Zone
Logické hry - 53x
Zadání je jasné - máte pět aut a šest pozic na parkování. Vaším úkolem je zaparkovat auta tak, aby každé stálo na místě podle své barvy. Není to tak snadné, jak se může zdát...
Scoregamites
Logické hry - 31x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Meowra
Logické hry - 45x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Redstar Fall
Logické hry - 22x
Vašim úkolem je dostat červenou hvězdičku až na zem. To uděláte tak, že budete postupně odstraňovat různé předměty, na kterých hvězdička stojí. Musíte si dávat pozor, aby Vám hvězdička nespadla z plošiny. Hurá do práce.