Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Levelgame
sponzorované odkazy

Levelgame

Hrajete online hru Levelgame

V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.

ovládání hry Levelgame

Myš - celkové ovládání hry • 3.85 MB • 211x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong - potrapte svůj mozek
Logické hry - 329x
Tato hra s názvem Mahjong (ver. 0.94) nepatří mezi klasické mahjong hry. Princip je poněkud odlišný. Na hracím poli máte nejrůznější kuchařské pomůcky. Vaším úkolem je najít vždy dva stejné symboly. Buď přímo sousedící, a nebo rozmístěné tak, jak je to uvedeno v nápovědě (podobně jako v Pets Connect). Každá úroveň je omezena časem, k dobru máte tři nápovědy. Hra je známá hlavně jako Kuchařovo nádobí, nebo také Kuchařský mahjong.
Savages
Logické hry - 15x
V této skvělé hře budete jakožto náčelník jednoho kmene bojovat o území druhého kmene.Budete absolvovat lučišnické souboje s náčelníkem druhého kmene.Zabijte všechny náčelníky ať je všechno území vaše.
Continuity
Logické hry - 30x
Continuity vypadá jako celkem zajímavá logická hříčka. Dostanete na starost malého panáčka, se kterým musíte hledat přechod z jednoho bodu do druhého. Zajímavější je hra o to, že můžete přecházet z jedné obrazovky do druhé a přesouvat různě herní mapky. Autoři připravili celkem slušný počet pěkných úrovní.
Roman Mahjong
Logické hry - 42x
Hledáte-li hru mahjong pro chvíle relaxace (a ne třeba zrovna v práci), tak si tuto gamesu určitě zahrajte. Čeká vás klasický mahjong, kdy budete hledat dva stejné hrací kameny a postupně je odebírat. To vše v atmosféře starého Říma.
Collapse It 2
Logické hry - 37x
Druhý díl tolik oblíbené logické hry je tady. Pomocí náloží budete zneškodňovat nebohé človíčky. Rozmístění náloží musíte předem dobře promyslet, abyste následně poslali do nebíčka všechny osoby.
Combine Ultra
Logické hry - 21x
Užijte si pěknou mini hru na téma spoj tři stejné symboly. Ve hře Combine Ultra budete hledat bublinky stejné barvy. Za každou kombinaci dostanete body, dosáhnete na nejvyšší skore?
Quad Cop
Logické hry - 16x
Pěkná online hra, která vás donutí přemýšlet. Úkolem je odstranit záludného banditu pomocí ostatních postaviček. Ty budete krmit různými dobrotami a tím získají netušené schopnosti. Perfektní oddychovka do kanclu.
Toetrix
Logické hry - 36x
Na první pohled jednoduchá, ale hratelností zcela skvělá online hra, která vám protočí mozkové závity. Vaším úkolem je rozmístit kuličky tak, aby zaplnily mezery ve zdi. Zní to jednoduše? Věřte nám, že to nebude nic snadného.
Apple Harvest 2
Logické hry - 43x
Druhý díl pěkné gamesky, která potrápí vaše mozkové závity. Zadání hry je zdánlivě jednoduché - dopravte předměty (v tomto případě jablka) do patřičných krabic. První úrovně jsou snadné, ale poté se to rozjede.
Impasse
Logické hry - 25x
Hodně chytlavá návykovka z rubriky logických her. Zadání je zdánlivě jednoduché; musíte dovést znak + až ke znaku V. Nebude to vůbec snadné, protože cestou na vás čeká řada překážek a rébusů.
Cheese Hunt
Logické hry - 8x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Accurate Boy
Logické hry - 21x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Auway Sudoku
Logické hry - 24x
Kdo by v dnešní době neznal hru s čísly zvanou sudoku. Jedná se o populární kratochvíli, při níž si zároveň řešitelé slušně procvičí mozkové buňky. Doplňují se čísla do poloprázdných buněk. Hra Auway Sudoku obsahuje hned několik úrovní obtížnosti, takže si vyberou nováčci, ale i zkušení hledači čísel.
Connect It
Logické hry - 43x
Jak již název hry Connect It napovídá, potřebujete pokaždé něco spojit. Spojujete složitý mechanismus díky různým udělátkům. Logicky potřebujete umisťovat všechny předměty, které máte k dispozici, aby se dala dokončit úroveň. Ze začátku ještě vše půjde hladce, ale postupně se navyšuje úroveň obtížnosti.
Crystal clear
Logické hry - 53x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.