Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Levelgame
sponzorované odkazy

Levelgame

Hrajete online hru Levelgame

V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.

ovládání hry Levelgame

Myš - celkové ovládání hry • 3.85 MB • 2741x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Livingroom Escape
Logické hry - 27x
V této hře budete uvěznění v pokoji. Jediné co můžete dělat je vymyslet netradiční způsob, kterým by jste se mohli s pokoje dostat. Najděte předměty, které by se vám mohli hodit a vhodně je využijte.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 69x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Death Is Imminent
Logické hry - 46x
Originálně pojatá logická gameska, ve které se budete snažit co nejrychleji dostat k zelenému bodu. Jakmile se tam dostanete, tak tím zničíte nepřátelské čtverečky. Dobře promýšlejte herní postup a zdolejte celou hru.
Ultimate Ninja
Logické hry - 43x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Kinetikz
Logické hry - 18x
Chytrá logická superhra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je dostat míček s modrou hvězdou do místa, kde je žlutá hvězda. V každé úrovni máte pouze omezený počet míčků, které můžete vystřelit. Dobře přemýšlejte a využívejte překážky jako svou výhodu :).
Rolling Hero 2
Logické hry - 35x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Pirate Treasure
Logické hry - 26x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dostat piráta až k pokladu. Uděláte to tak, že ho pomocí šipek nasměrujete. Šipky přetáhněte z pravé části lišty tam, kde chcete aby pirát zabočil. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Word Kingdom
Logické hry - 51x
Tato minihra se slovy dobře prověří vaši slovní zásobu. Sice se jedná o hru v angličtině, ale o to víc se můžete naučit. Skládejte jednotlivá písmenka tak, aby vytvořila existující slovo. Sbíráním bodů se navíc staráte o své království.
Magic Blaster
Logické hry - 37x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
Happy Builder
Logické hry - 58x
Máte rádi hry, ve kterých něco stavíte a zároveň musíte přemýšlet? Jednu takovou herní pecku tady dnes máme. Budete pomocí jeřábu stavět části budov na předem určená místa. Dokážete postavit celý stavební komplex v co nejkratším čase?
Monster Stack
Logické hry - 20x
Tato zábavná hra, v které je úkolem skládat různé příšerky, které panáček drží do co pokud nejvyššího komínu.Komín musíte postupně vyrovnávat takže hra je občas i napínavá.Dokážete postavit co nejvyšší komín ?
Boom Ballon
Logické hry - 13x
Snažte se odstřihnout veškeré balónky z řetězů. Musíte veškeré tyto balónky popraskat. Hra má hned několik úrovní. A je zapotřebí, abyste u této hry trošku uvažovali. Čím větší úroveň, tím to pro vás bude v této super hře těžší.
Stinky Bean 2
Logické hry - 26x
V roli fazole budete mít za úkol přemístit sochy na označené místo. Nebude to ale tak lehké jak se na první pohled může zdát. Budete si muset rozbyslet, s kterou sochou budete hýbat, aby jste si nezablokovali cestu.
Trapped Ball
Logické hry - 13x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.
Aequilibrium 2
Logické hry - 30x
Povedená super hra na přemýšlení. Cílem je dostat se do stavu, kdy na ploše stále zůstávají zelené dílky a zároveň jsou pryč všechny oranžové dílky. Není to tak snadné, protože musíte neustále udržovat rovnováhu.