Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Brain Bender - skvělý test
sponzorované odkazy

Brain Bender - skvělý test

Hrajete online hru Brain Bender - skvělý test

Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).

ovládání hry Brain Bender - skvělý test

myší, viz instrukce ve hře • 0.33 MB • 88x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Glass Work
Postřehové hry - 16x
Vašim úkolem je doplnit symboly, které Vám jezdí na pásu do předlohy, kterou máte v každém kole. Není to tak jednoduché, čím větší kolo máte, tím rychlejší tato hra je. Pusťte se do toho a ukažte, jak daleko se dokážete dostat.
Distraction
Postřehové hry - 35x
Distraction je naprosto úžasná a neskutečně návyková minihra. Hrdinou je malý ptáček, který si letí za štěstím. Cestou zobe rajčata, třešně a další bonusy. Musí si ovšem dát pozor na bomby a také na postavičky, které si s ním zlomyslně hrají - změnšují plochu, lezou vám do výhledu, naklápějí obraz...
The professionals
Postřehové hry - 24x
Je na vás ukázat svoje odstřelovačské schopnosti. Pravý Sniper má mít pevnou ruku a ještě pevnější nervy, pokud má přesně a s citem sestřelit cíl i na tu největší vzdálenost. Máte na to, zbabělci?
Park My Trailer
Postřehové hry - 19x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Breakit 4
Postřehové hry - 23x
Vynikající postřehovka tak trochu ve stylu staré automatové hry Arkanoid. Plošinkou budete odrážet míček a snažit se odstranit všechny barevné bloky z hrací plochy. Zvláštností je, že plošinka se naklání. Hra obsahuje celkem dost levelů, takže si hru užjete do sytosti.
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 32x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Smiley Memory - pěkné pexeso
Postřehové hry - 26x
Superhra Smiley Memory je vpodstatě pexeso se smajlíkama. Nejprve si zvolíte obtížnost, poté se vám na pár vteřin ukáží všichni smajlíci. Po otočení je už na vás, abyste našli dva stejné do páru. Vyzkoušejte všechny 4 obtížnosti a zkuste dokončit 25 úrovní. Pokud se často spletete, tak se smajlíci náhodně posunou. Hra se ovládá myší. Opravdu chytlavá webhra.
Dino Blitz
Postřehové hry - 37x
Vašim úkolem v této hře bude pomoci malému dinosaurovi zničit cihly, které jsou rozmístěny různě ve vzduchu. K tomu dinosaurus využívá svá vejce, které vystřeluje s kanónu. Dokážete vyhrát všech 40 kol?
Smash 2
Postřehové hry - 22x
Tak tahle hra je opravdu unikát.Nádherné efekty a také grafické zpracování je na vysoké úrovni.Plošina je zcela pohyblivá a můžete dokonce volit stupně síly odpalu takže některé levely projdete na 1 nebo 2 odpaly.
Sea Scape
Postřehové hry - 17x
Vydali jste se na své lodi na širé moře a teď je váš čas vzít si potápěčskou výbavu a prozkoumat mořské dno. Pokuste se najít poklady námořníků, kteří neměli štěstí a se svými loďmi ztroskotali.
Sonar Challenge
Postřehové hry - 11x
Cílem této skvělé postřehové hry je udržet balón co nejdéle ve vzduchu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Je to jen na Vás a Vaší taktice, jak dlouho balón udržíte. Dokážete vytvořit rekord? Pusťte se do toho.
Sweet Candies
Postřehové hry - 36x
Oblíbili jste si super hry, ve kterých hledáte trojice stejných objektů? Pokud ano, tato hra vás bude bavit. V tomto vydání budete hledat stejné sladkosti. Čeká na vás několik záludných úrovní. Dokážete je všechny projít?
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 20x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
Hanger 2
Postřehové hry - 15x
Hanger 2 je online hra, ve které budete ovládat chlapíka s lanem. Vaším úkolem je proskákat všechny úrovně a hlavně neztratit příliš mnoho tělesných částí. Je to trochu brutálnější online hra :).
D-Finder
Postřehové hry - 17x
V této oddychové hře bude váš jediný úkol hledat rozdíly mezi dvěma obrázky. Na každém obrázku jich bude pouze pět. Na své hledání máte omezený čas. Do kolikátého kola se vám podaří dostat?