Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Road Blocks

Hrajete online hru Road Blocks

Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.

ovládání hry Road Blocks

Myš - pohyb kuličky • 0.08 MB • 993x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dropsum Colours
Logické hry - 43x
Vašim jediným avšak poněkud složitým úkolem v této hře je zničit v každém kole co nejvíce barevných kuliček, které máte v herním poli. Záleží jen na Vás, jestli tento úkol zvládnete. Promyslete si dobře, které kuličky zničíte jako první.
Warp Shot
Logické hry - 35x
Warp Shot se odehrává v netradičním prostředí. Potřebujete dostat malou bílou kuličku, která vypadne z jednoho portálu, do dalšího portálu, jenž se zpravidla nachází na úplně druhé straně a je zahrazený překážkami. Vybírejte vhodné místo, kudy by se míček mohl dostat na cílovou pozici. Někdy se jedná o opravdu těžký úkol.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Ballooner: New Adventures
Logické hry - 12x
Odstraňte objekty v této hře, které zabraňují v postupu. Hra obsahuje celkem 24 úrovní a ty musíte pokořit. V této super hře zažijete opravdu hodně zábavy. Snažte se samozřejmě nasbírat nějaké vysoké skóre.
Happy Builder
Logické hry - 58x
Máte rádi hry, ve kterých něco stavíte a zároveň musíte přemýšlet? Jednu takovou herní pecku tady dnes máme. Budete pomocí jeřábu stavět části budov na předem určená místa. Dokážete postavit celý stavební komplex v co nejkratším čase?
Pipol Smasher
Logické hry - 48x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Monkey Go Happy Adventure
Logické hry - 45x
Je tu další část úspěšné herní ságy Monkey Go Happy (2, Marathon, Xmas Time), tentokrát je díl plný dobrodružství. Vaším úkolem bude najít truhlici s hračkami, které opičkám ukradl zlý král. Vydejte se tedy na dobrodružnou cestu a pomocí myši zkoumejte všechno kolem vás. Podaří se vám opičky opět rozveselit?
Lost Cabin - super útěková hra
Logické hry - 42x
Tzv. escape hry (útěkové hry) jsou v poslední době velmi oblíbené, nejinak je tomu i na našem herním serveru. Ve hře Lost Cabin jste se ocitli kdesi v zapomenuté boudě v tajemném lese. Vaším úkolem je dostat se zpět domů. Nebude to vůbec snadné - hra pro vás připravila řadu záludností.
Bola
Logické hry - 26x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
Butterfly Kyodai
Logické hry - 89x
Perfektní online gameska plná motýlků. Vaším úkolem v této super spojovačce bude hledat dva stejné dílky s motýlky a spojit je. Ovšem pozor - pro vytvoření spojení jsou určitá pravidla. Dokážete hru dohrát do konce?
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 21x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Monster Basement
Logické hry - 12x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?
Magic Carrot
Logické hry - 2852x
Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.
Night Lights
Logické hry - 15x
Ve hře Night Lights si můžete vyzkoušet celou řadu různých misí, ve kterých se musíte postarat o precizní splnění zadaného úkolu. Jedná se o retro hru, takže žádné extrémní grafické hry neočekávejte, spíše na vás dýchne atmosféra starých her. Pokaždé se potřebujete dostat do bodu odchodu. Světla odhalují různé nové možnosti.
Best Friends Forever
Logické hry - 20x
Trojice pracovníků v uniformách a helmách potřebuje pomoc. Zasekla se na nepříjemném místě a musí se dostat do dveří. Pro pokračování do další fáze hry se potřebujete dostat se všemi svými muži do východových dveří. Cestou narazíte na různé komplikace a terénní nepříjemnosti, které potřebujete překonat.