Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Road Blocks

Hrajete online hru Road Blocks

Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.

ovládání hry Road Blocks

Myš - pohyb kuličky • 0.08 MB • 498x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 55x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Deep Trip
Logické hry - 67x
Logická hra Deep Trip je super hra pro holky i pro kluky. když se budete dostatečně snažit, pak hře rozhodně příjde co nejrychleji na chuť.
Out of Wind
Logické hry - 41x
Vaším úkolem je roztočit mlýn. Veškerá kolečka dosazujte na to pravé místo. Víceméně tato hra je velice logická. Na začátku vám pomůžou, abyste věděli, kam máte co dát. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Cookie Map
Logické hry - 24x
Cookie Map vypadá jako velice zajímavá hra, která je vhodná i pro mladší hráče. Hra je sice pouze v jazyce, který mnoho lidí v naší zemi neovládá, nicméně se dá poměrně snadno proklikat do hry. Zde už je pak vše naprosto jasně pochopitelné. Musíte vytvářet trojice stejných pochoutek, aby se rozjasnilo celé hrací pole. Pozor na časový limit!
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 26x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.
Football Crush
Logické hry - 16x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Free The Pharaoh
Logické hry - 18x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Sea Horse Bubble Escape
Logické hry - 22x
Malý mořský koník se nešťastnou náhodou ocitnul uvězněný ve vodní bublině. Potřebuje se dostat za svým kamarádem, který se ukrývá u vody, do níž mořští koníci patří. Cestou musíte odstraňovat různé překážky, aby se mořský koník mohl dostat na to správné místo. Občas bude zapotřebí hodně dlouze zapřemýšlet.
Sleeping Beauties
Logické hry - 19x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Water Werks
Logické hry - 32x
Snažte se za pomoci vody dostat jednotlivé míčky do koše ve hře Water Werks. Máte k dispozici hasičskou hadici, ze které stříkají proudy vody, s nimiž můžete zatlačit na určité předměty, aby se koule mohly dostat na místo určení. Celkově si zahrajete poměrně slušný počet na sebe navazujících úrovní se slušnou hratelností.
Down the Rabbit Hole
Logické hry - 26x
Maličký králíček má veliký hlad. A co by takový králíček mohl jíst jiného, než lahodnou oranžovou mrkvičku. Logicky si musíte rozvážit, jakým způsobem by se dalo dostat s králíčkem k mrkvi. Naštěstí můžete odstraňovat dřevěná prkna, ale železné desky dát pryč nejdou. Na závěr se musíte dostat do králičí nory.
Cuboy Quest
Logické hry - 23x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Submachine 5
Logické hry - 39x
V této hře je Vašim úkolem dostat se z temných zákoutí a spatřit tak denní světlo. Budete muset sbírat mnoho indicií, které Vám ve Vašem putování pomohou. Také se budete muset vypořádat s mnoha nástrahami. Takže se nudit určitě nebudete.
Feed the Animals
Logické hry - 33x
Zajímavá oddychová online hra se zvířaty. Vaším úkolem bude tato zvířata nakrmit. To provedete vystřelením jídla z kanónu. Je důležité velmi dobře mířit a přemýšlet, jinak bude zvěř hladová a pro vás hra skončí neúspěchem.
Monster Mover
Logické hry - 27x
Malé různobarevné postavičky se potřebují dostat do červeno-černého portálu, který se neustále točí. Nesmíte dopustit, aby se některá z postaviček nedostala do portálu a vypadla pryč. Ne všechny postavičky jsou ovšem hodné, ty zlé jistě poznáte podle jejich vzezření a ty nesmíte do portálu vpustit ani náhodou.