Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Road Blocks

Hrajete online hru Road Blocks

Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.

ovládání hry Road Blocks

Myš - pohyb kuličky • 0.08 MB • 1541x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sheriff
Logické hry - 49x
Povedená logická střílečka, ve které uplatníte svou přenost a logické myšlení. Nepřátelé se nacházejí schovaní za objekty, které budete muset nějakým způsobem překonat.
Vehicles 2
Logické hry - 29x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Escape 2 - The Closet
Logické hry - 24x
jste uvěznění v kabince a dveře jsou bohužel zamčené. Pokuste se najít způsob, jak se dostat ven. Klikejte na vše co vás napadne, kombinujte některé předměty a přemýšlejte.
Cubox
Logické hry - 38x
Vašim úkolem je poskládat kostičky do obrazce, který máte v předloze. Není to tak jednoduché, jak se Vám bude ze začátku zdát. Nebojte se a pusťte se do hry. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Totem Balls
Logické hry - 20x
Vaším úkolem v této hře je trefit všechny totem balónky a to tak, že vystřelíte kuličku z vašeho kanónu. Jste limitování počtem balónku na střelu. Tak se do toho dejte a hlídejte si to.
I Saw Them
Logické hry - 25x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.
Rumble Ball
Logické hry - 33x
Skvělá oddychová online hra, ve které je hlavním cílem zbourat zdi a vysbírat všechny bonusy. K tomu budete využívat kuličku, kterou odpalujete podobně, jako kdyby jste hráli minigolf.
Bam Boom
Logické hry - 5x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
Magic Blaster
Logické hry - 37x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
hra v Unity3D
Aztec Empire
Logické hry - 68x
Skvělá logická 3D hra, ve které nasajete atmosféru aztéckého impéria. Budete skládat bloky a snažit se vytvořit vždy alespoň trojici stejně barevných bloků. Postupně odhalíte nejrůznější tajemství, které ukrývá prastará aztécká říše,
Sheriff tripeaks
Logické hry - 36x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.
Tron 2.0
Logické hry - 46x
Tron je velmi kvalitní scifi film z 80. let. A toto je velmi kvalitní online hra ze současnosti ;). Vytvářejte linku, kterou zaberete prostor a odříznete tak cestu soupeři. Ve hře na vás čeká single hra o 6 úrovních a nebo hra s druhým hráčem.
Road Blocks
Logické hry - 1542x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
The Machines Planet
Logické hry - 31x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.
Květinová země
Logické hry - 31x
Vydejte se do květinové země, která kdysi byla světoznámá pro svou krásu. Země byla ale zakleta a nyní v ní nejsou žádné květiny. Pokuste se kletbu prolomit tím, že budete spojovat květinové stonky.