Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninja Rampage
sponzorované odkazy

Ninja Rampage

Hrajete online hru Ninja Rampage

Vašim úkolem je projít přes všechny nástrahy, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Budete se muset vypořádat s nepřáteli, kteří se na Vás číhají. Jak daleko se dokážete probojovat záleží jen na Vás.

ovládání hry Ninja Rampage

Šipky - pohyb, A,S,D - zbraně • 0.9 MB • 159x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rush Race - řežba na silnici
Akční hry - 21x
Pěkně ostrá akce vás čeká v chytlavé akční hře Rush Race. V roli řidiče supertajného vozu máte za úkol zneškodnit šíleného vědce Villianteho. Než se k němu dostanete, tak vás čeká opravdu nelítostný souboj s nepřátelskými jednotkami.
hra v Unity3D
American sniper game
Akční hry - 27x
V roli amerického ostřelovače budete během časového úseku kosit co nejvyšší počet zombíků. Hra je v Unity, takže čekejte 3d grafiku a super porci herní zábavy. Pusťte se rychle do boje, zombies čekají.
Paldorian Defense
Akční hry - 20x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
hra v Unity3D
CS Portable
Akční hry - 10x
Výborný klon legendární akční hry Counter Strike. Skvělá hratelnost, super efekty a 3D grafika. Můžete si zahrát jak singleplayer, tak i po netu s více hráči, takže hra pak vydrží opravdu na dlouho. Vzhůru do akce.
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 15x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Zombie Horde 2
Akční hry - 25x
Pokračování akční online hry, ve které se budete bránit útoku krvežíznivých nemrtvých. Po úspěšně zvládnutém útoku můžete vylepšit nebo koupit nové zbraně. Hra se ovládá myší, mezerníkem použijete druhou zbraň, klávesou R nabíjíte.
Pencak Silat
Akční hry - 3x
Vyzkoušejte si souboje v bojových uměních. Nejprve si vytvořte svou postavu a poté se vrhněte do boje s nejlepšími mistry na světě. Při boji můžete využít i různých zbraní, které si zakoupíte v obchodě.
Shoot The Daltons
Akční hry - 15x
Pokuste se sestřelit všechny kovboje v této hře. Dávejte si ovšem velký pozor, protože nábojů nemáte nekonečno. Pokuste se vystřelit pod dobrým úhlem, abyste trefili veškeré kovboje v této super hře.
Crazy Steven
Akční hry - 16x
Šílený Steven potřebuje pomoc. Dokážete ho dovést až ke zdárnému konci? Jeho cílem je pozabíjet co nejvíce lidí a posbírat velké množství financí. Za posbírání hodin obdržíte další čas navíc. Ve hře narazíte na různé náhodné události, které se pokaždé mění, takže každé spuštění hry bude jiné, což podporuje variabilitu.
Recoil
Akční hry - 15x
Pěkně poblázněná bojovka, která se odehrává v robotickém světě plném hrůzných strojů, které se tak trochu podobají robotickým psům. Vašim úkolem je všechny je porazit a přežít co nejdéle to půjde.
Cyborg
Akční hry - 2x
Tato žena byla stvořena jako super společnice pro náruživé muže. Jenže něco se pokazilo a místo úsměvu rozdává rány. V roli této ženy je Vašim úkolem bojovat proti nepřátelům, dostat se k šéfovi a zabít ho. Aby jste se dostali do dalšího kola, musíte vždy postřílet všechny nepřátele v každém kole.
Decision 2
Akční hry - 29x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 5x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
Karate Challenge
Akční hry - 20x
V této hře bude Vašim úkolem pomoct Bugs Bunnymu porazit všechny své soupeře a stanout na stupni vítězů v karate turnaji. Kombinací pohybů a základních úderů lze docílit speciálních útoků. Dejte se do boje.
Headless Zombie
Akční hry - 20x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.