Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninja Rampage
sponzorované odkazy

Ninja Rampage

Hrajete online hru Ninja Rampage

Vašim úkolem je projít přes všechny nástrahy, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Budete se muset vypořádat s nepřáteli, kteří se na Vás číhají. Jak daleko se dokážete probojovat záleží jen na Vás.

ovládání hry Ninja Rampage

Šipky - pohyb, A,S,D - zbraně • 0.9 MB • 1532x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Murloc
Akční hry - 15x
Hra, která rozhodně nedělá ostudu žánru RPG. Jak už je zvykem, ze začátku jste nezkušený mladý bojovník, který se odhodlá opustit svou rodnou ves a získat pár zkušeností. Vybojováváte si bitvy a úspěchy.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 35x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
Head Defence
Akční hry - 12x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.
Bubble tanks
Akční hry - 31x
Ikdyž byste podle názvu čekali spíše nějakou tankovou řežbu, není tomu úplně tak. Máte sice tank, ten je však z bublinek. Čím více bublinek na sebe naberete, tím jste silnější a lépe se ubráníte ostatním bublinovým tankům. Je to skutečně výborná hra. Jak ji jednou spustíte, těžko budete končit ;-).
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 39x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.
Muay Thai
Akční hry - 30x
Už název hry vám napoví že se jedná nemilosrdnou mlátička, která lehce připomíná starého dobrého tekena. Ve hře postupujete dále tak že porážíte své protivníky a vždy na konci levlu jste vyzváni na boj s hlavním bossem..
Warflash Level Pack
Akční hry - 29x
Máme tady super hru, ve které musíte prozkoumat obrovskou vojenskou základnu a sestřelit opravdu mnoho nepřátel, kteří jsou vlastně ochránci tohoto zařízení. Najděte východ v každé úrovní a hlavně přežijte.
Endless War 5
Akční hry - 28x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 22x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
Army of Destruction
Akční hry - 5x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.
American Operation - War on Iraq
Akční hry - 18x
Dokážete se ubránit přesile teroristických jednotek v Iráku? Uchopte pevně váš kulomet a sejměte je všechny, jiná možnost není. Při střelbě dejte pozor na civilisty, nikdo nechce nevinné oběti. Ovládání této online hry je jednoduché - myší.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 17x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Forgotten Dungeon
Akční hry - 13x
Máme tady velice podobnou hru hře diablo na počítač. Je tady témeř stejný uživatelský HUD. Budete zabíjet rytíře, sbírat věci a chodit do různých dungeonu. Tak se do toho dejte.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 531x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Paladin
Akční hry - 13x
Ve starověkém Římě se pojmem paladin označoval příslušník císařovy palácové stráže. V této hře jste na začátku úplný mladíček, který se teprve učí bojovat. Později se pak propracujete až ke špičce válečných bojovníků.