Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninja Rampage
sponzorované odkazy

Ninja Rampage

Hrajete online hru Ninja Rampage

Vašim úkolem je projít přes všechny nástrahy, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Budete se muset vypořádat s nepřáteli, kteří se na Vás číhají. Jak daleko se dokážete probojovat záleží jen na Vás.

ovládání hry Ninja Rampage

Šipky - pohyb, A,S,D - zbraně • 0.9 MB • 1612x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombie Invaders 2
Akční hry - 29x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?
Epic Time Pirates
Akční hry - 81x
V této velmi pěkné online hře budete vést partu pirátů, kteří cestují v čase. Postupně se prostřílejte přes 20 náročných levelů a dokažte, že jste hráči akčních her s opravdu vysokým skillem.
Shuriken
Akční hry - 49x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Police Rural Rampage
Akční hry - 33x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
Blood Battle Boy
Akční hry - 44x
Graficky přitažlivá bojová onlain hra, ve které budete se svým udatným bojovníčkem zápasit s přesilou nepřátel. Jakmile překonáte vlnu útočících protivníků, tak nezapomeňte na vylepšení své postavy.
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 25x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.
hra v Unity3D
Crash it Smash it 2
Akční hry - 33x
Oblíbený lehce brutální herní hit je tu s druhým dílem. Přináší nové 3D a samozřejmě řadu nových úrovní. Vaším úkolem bude ničení, totální ničení. A kt omu ještě přibyla možnost kupovat lepší auta, která poskytnou skutečně masivní destrukci.
Furry Fighter
Akční hry - 23x
Vžijte se do role kočky, která se právě vydává do boje v ulicích. Dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených koček podle barvy, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Poté už se objevíte v tréninku, kde vás základy naučí velký mistr. Po absolvování tréninku nebo jeho přeskočení obdržíte několik bodů schopností a můžete se vydat vstříc nepřátelům.
Toon Crisis 2
Akční hry - 4x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Warflash Level Pack
Akční hry - 29x
Máme tady super hru, ve které musíte prozkoumat obrovskou vojenskou základnu a sestřelit opravdu mnoho nepřátel, kteří jsou vlastně ochránci tohoto zařízení. Najděte východ v každé úrovní a hlavně přežijte.
Doom - klasická akční řežba
Akční hry - 22x
Utkejte se s krvelačnými příšerami v této online hře, která je na motivy legendární akční hry Doom. Cílem je vymanit se z útoku příšer a co nejvíce jich sejmout.
hra v Unity3D
Zombix 3
Akční hry - 20x
Již třetí vylepšený díl akční řežby, ve které budete kosit nekonečné řady nemrtvých monster. Odolávejte útokům zombie a snažte se přežít co nejdelší dobu. Máte silnou zbraň a doufejme, že máte i dobrý skill na střílení.
The Pyro Guy
Akční hry - 38x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
Bit Dungeon
Akční hry - 18x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 7x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).