Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninja Rampage
sponzorované odkazy

Ninja Rampage

Hrajete online hru Ninja Rampage

Vašim úkolem je projít přes všechny nástrahy, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Budete se muset vypořádat s nepřáteli, kteří se na Vás číhají. Jak daleko se dokážete probojovat záleží jen na Vás.

ovládání hry Ninja Rampage

Šipky - pohyb, A,S,D - zbraně • 0.9 MB • 2016x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Navy Vs Army
Akční hry - 18x
Vyberte si za koho budete v této hře hrát. Sestřelte svého nepřítele svým granátem. Musíte opravdu přesně odhadnout, kam ten granát poletí, když ho hodíte. Jedině tak můžete nepřítele zničit.
Super Karoshi
Akční hry - 24x
Super Karoshi je svým pojetím opravdu velice netradiční hrou. Ve většině akčních her se totiž snažíte o to, aby hlavní hrdina přežil. Zde se však pokoušíte o pravý opak! Musíte hlavního hrdinu dostat do takové situace, kdy se rozprskne po celé hrací ploše. Občas musíte využít i pořádnou porci logiky, abyste na kýžený efekt dosáhli.
Last Bullet
Akční hry - 77x
Opět hra s excelentní grafikou a hratelností. Zadání hry je v podstatě jednoduché - cílem je rychle zamířit a trefit určený cíl. Otestujte svůj postřeh v této akčně laděné střílčce, kterou jistě ocení každý milovník flash her.
Shuriken
Akční hry - 49x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Under Wars
Akční hry - 19x
Pěkná akční hra, jejíž děj vás zavede do hlubin oceánu. Podmořské království bylo zasaženo zmutovanými rybami. Nyní je na vás, abyste se s nimi vypořádali.
Ragdoll Invaders - zachraňte Zemi
Akční hry - 10x
Ragdoll Invaders je minihra s trochu netradičním pojetím ovládání. Vaším úkolem je zachránit naši planetu před invazí mimozemských lodí. Problém je, že se váš pohyb je podobný spíše hadrovému panákovi ;). Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem. Z počátku vám bude trvat než si zvyknete na jemné ovládání, ale pak budete lodě kosit jednu za druhou.
Thing Thing Arena Pro
Akční hry - 4x
Notně brutální střílečka pro všechny tvrdé hráče akčních her. Princip hry je velice jednoduchý. Ke zdolání úrovně stačí pouze překonat všechny nepřátele. Zvolte zbraně a hurá do boje.
Heli Attack 3
Akční hry - 60x
Ve třetím dílu hry s názvem Heli Attack se stanete opět členem speciálních jednotek, které se vydávají do boje proti nepřátelům. Musíte plnit ty nejnáročnější úkoly, kdy se připravte na opravdu složité pasti a nebezpečí. K dispozici naštěstí dostanete celou řadu rozmanitých zbraní, díky nimž zabijete hodně soupeřů.
Operation Desert Sabre
Akční hry - 40x
Vydejte se do válečné zóny, kde se stanete součástí jedné z bojových operací. Dostanete k dispozici tank, se kterým se musíte probojovat přes nepřátelské linie. Pokaždé musíte zlikvidovat co nejvíce nepřátel a najít si správnou cestu do další fáze hry. Že se nejedná o úplně jednoduchou práci, je jasné snad každému.
The Terraspheres
Akční hry - 33x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
hra v Unity3D
Air Wars BETA
Akční hry - 35x
Na herním online poli se objevila luxusní 3D akční hra Air Wars, prozatím v beta verzi, která otestuje hratelnost a všechny aspekty hry. Hra je pro více hráčů online, nabízí strhující grafiku a souboje.
hra v Unity3D
Zombix 3
Akční hry - 20x
Již třetí vylepšený díl akční řežby, ve které budete kosit nekonečné řady nemrtvých monster. Odolávejte útokům zombie a snažte se přežít co nejdelší dobu. Máte silnou zbraň a doufejme, že máte i dobrý skill na střílení.
American Commandos
Akční hry - 25x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Art of War 2 - Bitva o Stalingrad
Akční hry - 25x
Ve válečné online hře Art of War 2 bude vaším úkolem ochránit město Stalingrad před útokem německých fašistů. Vyzbrojeni pouze samopalem a granáty se pokusíte postavit nepřátelské přesile. Podaří se vám to, nebo budete zastřeleni?
Canyon Shooters
Akční hry - 207x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.