Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Missile Game 3D HS
sponzorované odkazy

Missile Game 3D HS

Hrajete online hru Missile Game 3D HS

Bezvadná 3D hra. Proleťte tunelem jak nejrychleji to půjde. Ovládání je jednoduché, ale musíte si dávat velký pozor, aby jste nenarazili. V této hře je na Vás nachystáno mnoho překážek. Dokážete je všechny zvládnout? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.

ovládání hry Missile Game 3D HS

Myš - ovládání letu • 0.45 MB • 85x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Abutu the Hunter
Postřehové hry - 75x
Vypravte se na zajímavou cestu do srdce černého kontinentu, tedy do Afriky. Nejedná se o jen tak obyčejnou cestu, ale dáte se vstříc divokým zvířatům, protože se právě chystáte ulovit co nejvíce divokých ptáků. Na každou úroveň máte předem nastavený limit, kolik ptáků od jakého druhu potřebujete dostat.
Rio Cup
Postřehové hry - 71x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.
Neon 2
Postřehové hry - 19x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Escape the Red Giant
Postřehové hry - 26x
V této hře je Vašim úkolem utíkat před horkou lávou, která roste velmi rychle. Uděláte to tak, že budete létat po planetkách čím dál výš. Dávejte si pozor, aby jste místo nahoru neposlali panáčka dolů a tím ho poslali na smrt. Sbírejte různé bonusy, které vám určitě pomohou.
Granny in paradise
Postřehové hry - 30x
Se starou kočičí dámou se vydáte v této hře hledat koťátka, která se zatoulala. Pomozte jí při jejím pátrání a vraťte této paní zpátky klid do duše. Při hledání se setkáte mnoha překážkám a nástrahám.
Sonar Challenge
Postřehové hry - 11x
Cílem této skvělé postřehové hry je udržet balón co nejdéle ve vzduchu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Je to jen na Vás a Vaší taktice, jak dlouho balón udržíte. Dokážete vytvořit rekord? Pusťte se do toho.
25 Spot Differences
Postřehové hry - 32x
V této hře je Vašim úkolem najít v každém z kol dvacet pět rozdílů. Obrázky jsou opravdu těžké, takže budete muset opravdu zaostřit svůj zrak. Je na Vás přichystáno mnoho kol, takže se nudit určitě nebudete.
Remote Control
Postřehové hry - 53x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
Where Is My Left Sock?
Postřehové hry - 20x
Pokusíte se pomoci panu Shenovi najít deset ztracených ponožek? Nutně je totiž potřebuje na nadcházející letní dovolenou. Je to jednoduchá hledačská hra, ale docela chytlavá.
Tadpole
Postřehové hry - 32x
Tapdole je kombinace různých stylů her. Nacházíte se v lidském těle a potřebujete se s buňkou dostat na místo určení, přičemž cestou bude potřeba posbírat určité věci. Dejte se do práce a snažte se logicky zapřemýšlet, kudy by se nejlépe dalo dostat k buňce. Cesta někdy není na první pohled jasně viditelná.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 44x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Feed Us III.
Postřehové hry - 65x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.
Apartment Match
Postřehové hry - 201x
Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.
Bubble Fox
Postřehové hry - 28x
Zakuste tuto bezvadnou hru, která dokonale prověří vaše postřehové schopnosti. Budete vystřelovat barevné kuličky, avšak pro splnění úkolu stačí vytvořit alespoň dvojici stejných kuliček. Snažte se odstřelovat kuličky, které jsou nejvýše.
Smiley Memory - pěkné pexeso
Postřehové hry - 26x
Superhra Smiley Memory je vpodstatě pexeso se smajlíkama. Nejprve si zvolíte obtížnost, poté se vám na pár vteřin ukáží všichni smajlíci. Po otočení je už na vás, abyste našli dva stejné do páru. Vyzkoušejte všechny 4 obtížnosti a zkuste dokončit 25 úrovní. Pokud se často spletete, tak se smajlíci náhodně posunou. Hra se ovládá myší. Opravdu chytlavá webhra.