Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Camper Strike

Hrajete online hru Camper Strike

Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.

ovládání hry Camper Strike

Myš - střelba, Mezerník - změna zbraně, R - nabít zbraň • 0.36 MB • 1012x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kamikaze Pigs
Akční hry - 67x
Hrajete za prasata, která jsou sebevrazi. Vaším úkolem je dělat nálety na nepřáteslká prasátka. Tak se do toho dejte a pokuste se tak všechny pozabíjet. Poté si můžete sami sebe vylepšovat.
Missile Mayhem 3
Akční hry - 20x
Máte svůj vlastní generátor, který využíváte jako zdroj energie. Vaši nepřátele vám ho chtějí zničit. Pokuste se jim v tom zabránit a pomocí elektrickým děl je všechny zničte. Postupem času získate i lepší zbraně.
3D Space Hawk
Akční hry - 25x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
hra v Unity3D
Age Of Wind 2
Akční hry - 38x
Zkuste tuhle báječnou pirátskou online hru v Unity3D. Staňte se kapitánem lodi, která brouzdá sedmero moří. Objevujte nové ostrovy, svádějte lité boje a obchodujte s domorodci. Během toho hledejte obrovsky cenný poklad.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 30x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
Kraken Attack
Akční hry - 15x
Kraken Attack je další akční hra plná dobrodružství a napětí. Vaším cílem v této superhře je ničit plavidla a létající stroje. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů, než vám dojde veškerý život.
Elite Forces Defense
Akční hry - 732x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Revenge of the Hulk
Akční hry - 20x
Zelené monstrum zvané Hulk se vymklo kontrole a vydává se ničit úplně všechno, co se mu postaví do cesty. Vezměte si ho pod kontrolu a likvidujte veškerá auta, stánky a předměty, které se před vámi vyskytují. Pro postup do další úrovně potřebujete splnit stanovený finanční limit. Snažte se neminout, jinak se Hulk chvíli vzpamatovává.
Drakojan skies
Akční hry - 21x
Drakojan Skies je letecká vojenská hra, ve které nasednete do svého letounu a vydáte se naproti silnému nepříteli. Grafika je na úrovni, takže detailně uvidíte rozpadat se nepřátelské stíhačky. Pozor ale na svoji, tu rozbít nesmíte.
Alternate Commissar
Akční hry - 19x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
Karate Blazers
Akční hry - 22x
Karate vzniklo již před poměrně dlouhou dobou a jedná se o obranné bojové umění. Díky tomuto umění by měl být každý, kdo ho ovládá, schopný se ubránit nepřátelskému útoku. Jednoho karatistu si vezmete na starost i ve hře s názvem Karate Blazers a vydáte se vstříc nepřátelským bojovníkům, které potřebujete porazit.
Paradigm Shift
Akční hry - 7x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Epic Blast
Akční hry - 51x
Cílem této akcí protkané gamesky je zničit všechny budovy a objekty. K tomu však máte pouze omezené množství bomb, které můžete využít. Proto dobře přemýšlejte a miřte, abyste budovy sejmuli s grácií.
Attack of the Puppy Bots
Akční hry - 36x
Pěkná akční hra, ve které budete bojovat s robotickými psy, abyste osvobodili maňásky. Čekají na vás také různí bossové, které není tak snadné sestřelit. Během hry můžete střídat vaše postavy (klávesou X), každá z nich má totiž jiný útok.
Stick Fighter
Akční hry - 19x
V online hře Stick Fighter vás čeká souboj hadrových panáků. Můžete hrát buď dva hráči proti sobě nebo jeden proti počítači. Ovládání hry je pěkně zobrazeno přímo ve hře. Takže první kolo...