Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Camper Strike

Hrajete online hru Camper Strike

Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.

ovládání hry Camper Strike

Myš - střelba, Mezerník - změna zbraně, R - nabít zbraň • 0.36 MB • 2212x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bang Heroes
Akční hry - 6x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
Boxhead The Zombies War
Akční hry - 38x
Předchozí díly akční hry Boxhead se setkaly s velkým úspěchem. Ještě ani nestačily vyhladnout hlavně a už je to pokračování. Tentokrát hodně dobré pokračování. Jedna z nejlepších akčních her.
Bot Wars
Akční hry - 4x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.
Bug Slayer
Akční hry - 33x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Rogue Soul
Akční hry - 41x
Jste takový malý hrdina tohoto městěčka, které bylo ovládnuto zlými lidmi. Pokuste se proto veškeré toto zlo z tohoto městečka pročistit. Sbírejte peníze a dosáhněte cíle 5000 zlaťáků.
MindScape
Akční hry - 34x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Special Trooper Forces Level Pack
Akční hry - 38x
Máme tady úrovňový balíček k této hře. Máte tady mnohem více úrovní a také zbraní. Prostřílejte se přes všechny tyto nepřátele a pokuste se také najít vždy východ a to v každé úrovní této super hry.
Mario Zombie Truck Shot
Akční hry - 47x
Zombie jsou po celé Maria Zemi a útočí na všechno. Naposledy Mário ovládá jeho kulomet na autu, se kterým si má pomoct v této zachráně. Pomozte Máriovi sestřelit a zabít tyto zombíky.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 16x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 42x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Mad Mech
Akční hry - 262x
Naše země je pod útokem nepřátelských jednotek. Vy v roli super robota, který je vybaven super moderními zbraněmi, budete muset čelit útokům nepřátel a pokusit se je zastavit a ochránit tak zemi před zničením.
Thing Thing Arena 3
Akční hry - 23x
V této skvělé, avšak trošku brutální střílečce budete muset projít přes mnoho nepřátel, kteří se na Vás poženou a budou Vás chtít zabít. Ze začátku máte pouze jednu zbraň. Časem Vám zbraně určitě přibudou. Neváhejte a pusťte se do hry.
Boss 101
Akční hry - 249x
Bojujte s robotickými zvířaty, samuraji, vetřelci a s dinosaury. Ano, čtete správně. Celá tato roztodivná partička vás čeká v této super hře. V roli Maxe máte takový drobný úkol - zachránit svět.
Indestructotank
Akční hry - 22x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 32x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).