Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Camper Strike

Hrajete online hru Camper Strike

Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.

ovládání hry Camper Strike

Myš - střelba, Mezerník - změna zbraně, R - nabít zbraň • 0.36 MB • 2169x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Black Sails Game
Akční hry - 23x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
Paladin
Akční hry - 13x
Ve starověkém Římě se pojmem paladin označoval příslušník císařovy palácové stráže. V této hře jste na začátku úplný mladíček, který se teprve učí bojovat. Později se pak propracujete až ke špičce válečných bojovníků.
Thing thing 3
Akční hry - 1443x
Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.
hra v Unity3D
Age Of Wind 2
Akční hry - 38x
Zkuste tuhle báječnou pirátskou online hru v Unity3D. Staňte se kapitánem lodi, která brouzdá sedmero moří. Objevujte nové ostrovy, svádějte lité boje a obchodujte s domorodci. Během toho hledejte obrovsky cenný poklad.
Plazma Burst 2
Akční hry - 33x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Operation Thunder Game
Akční hry - 23x
Krutý zloduch Lee drží 200 vojáků jako rukojmí. Vy, coby kapitán George, se pokusíte osvobodit vojáky z dobře sřeženého opevnění. Hra Operation Thunder Game se ovládá šipkama, mezerníkem se házejí granáty, klávesou "A" se střílí. Sbírejte různé bonusy (munici, granáty, životy). Hra je v klasickém arkádovém akčním stylu.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 22x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
Zombie Situation
Akční hry - 38x
Ubraňte se veškerým zombíkům, kteří se vás snaží zabít. Máte u sebe pouze zbraň se kterou je musíte sestřelit. Tak se do toho dejte a nikoho nepusťte k sobě. Všechny zombíky postřílejte a postupujte stále dále.
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 1940x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
hra v Unity3D
Sniper Hero: Operation Kargil
Akční hry - 34x
Vžijte se do role elitního snipera, před kterým stojí těžká mise. Musíte zlikvidovat všechny živé cíle a přežít útoky nepřátel. Zaujměte postoj, seřiďte mířidla a chladně střílejte po nepřátelských vojácích.
Alien Hominid Xtreme
Akční hry - 25x
Snažte se uhýbat všem agentům, kteří vás chtějí v této super hře sestřelit. Nenechejte se! Pokuste se na ně udělat trik, se kterým je dokážete sestřelit. Snažte se o co nejlepší výsledek a dojeďte daleko.
Super M
Akční hry - 3x
Jestli si myslíte, že je to Super Mario, tak jste na omylu. Ani Super Man není správná odpověď. Přichází totiž naše Super Myš! Letíte přes rušné velkoměsto a vyhýbáte se všem mrakodrapům a jiným překážkám.
Ninja Stealth: Chapter 1
Akční hry - 1391x
Neohrožený bojovník ninja se vydává na dobrodružnou výpravu a pokusí se zlikvidovat veškeré nepřátele, kteří by se mu dovolili postavit do cesty. Vezměte si skvěle vycvičeného válečníka na starost a doveďte ho k velkým vítězstvím. Proti sobě máte poměrně zkušené nepřátele, ale jistě na ně najdete účinné útoky.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 21x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
Yan Loong Legend
Akční hry - 10x
Luxusní akční záležitost, ve které budete v roli malého bojovníka kosit hordy nepřátel. Kromě bojů budete i sbírat cenné knihy a jiné bonusy. Budete potřebovat skvělý postřeh a možná i trochu štěstí.