Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Camper Strike

Hrajete online hru Camper Strike

Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.

ovládání hry Camper Strike

Myš - střelba, Mezerník - změna zbraně, R - nabít zbraň • 0.36 MB • 1099x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Shoot The Daltons
Akční hry - 19x
Pokuste se sestřelit všechny kovboje v této hře. Dávejte si ovšem velký pozor, protože nábojů nemáte nekonečno. Pokuste se vystřelit pod dobrým úhlem, abyste trefili veškeré kovboje v této super hře.
Anyway Fish
Akční hry - 1185x
Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 52x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Plazma Burst 2 VOID
Akční hry - 21x
Super akční střílečka pro všechny kluky. Druhý díl této hry je značně vylepšen a přináší pěknou porci akční řežby. Dostaňte se až k exitu a cestou zničte všechny nepřátelské jednotky. Postupem hry získáte lepší zbraně a pocit ze hry tak bude o dost lepší.
All Star Dodgeball
Akční hry - 5x
All Star Dodgeball je výborná vybíjená s celebritama. Nejprve si vyberete osobnosti do svého týmu a poté začíná nemilosrdný zápas. Cílem je porazit soupeřův cíl. Míč si můžete nahrávat a ve vhodný okamžik ho velkou silou poslat na soupeře. All Star Dodgeball je pěkná hra graficky i svou hratelností. Ovládá se myší.
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 32x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 31x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
Attack of the Puppy Bots
Akční hry - 36x
Pěkná akční hra, ve které budete bojovat s robotickými psy, abyste osvobodili maňásky. Čekají na vás také různí bossové, které není tak snadné sestřelit. Během hry můžete střídat vaše postavy (klávesou X), každá z nich má totiž jiný útok.
Batman: Mystery of the Batwoman
Akční hry - 59x
A máme tu další bojovou střílečku s neohroženým netopýřím mužem Batmanem. Ten se opět vydal na boj se zločinem, který v jeho městě vzrůstá. Chopte se zbraní a vydejte se do boje, snažte se vyhrát.
Ether Cannon
Akční hry - 549x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.
World War Battleground
Akční hry - 31x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
Occident Warrior
Akční hry - 559x
V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.
Gangsta Bean
Akční hry - 21x
Občas by si každý jistě chtěl vyzkoušet, jaké to musí být v kůži drsňáckého Gangstera, který pevnou rukou vládne ve své čtvrti. Vybojujte si co největší respekt a zničte všechny chuligány po ulicích.
Star Rebellion
Akční hry - 22x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
Seed of Destruction
Akční hry - 1537x
Hlavní hrdina hry s názvem Seed of Destruction se vydává na šílenou jízdu, kde se bude projíždět přes město a bude likvidovat veškeré civilisty i vojáky. Sami sice střílet nedokážete, ale ocasem dopravního prostředku můžete odrážet střely nepřátel, čímž je lze šikovně nasměrovat zpátky na toho, kdo vystřelil. Hra není vhodná pro děti.