Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Camper Strike

Hrajete online hru Camper Strike

Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.

ovládání hry Camper Strike

Myš - střelba, Mezerník - změna zbraně, R - nabít zbraň • 0.36 MB • 1669x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Dragon Ball fighting 2
Akční hry - 35x
Pěkná akční skákačka pro milovníky hezky graficky vyvedených plošinovek. V roli udatného hrdiny, který je vyzbrojen ostrým mečem, se vydáte na strastiplnou cestu plnou dobrodružtsví.
Noob Saibot Kreate a Fatality
Akční hry - 21x
Tajemný bojovník Noob Saibot se vypravil na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci musí zlikvidovat obávaného nepřítele Sub-Zero. Už se mu to skoro povedlo, ale nyní přichází Noob Saibot pod vaše ovládání a můžete si tedy užít konečnou fázi bojového běsnění. Existují různé kombinace kláves, jak vybojovat vítězství.
Cutlass Reef
Akční hry - 12x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..
Sketchbook Samurai
Akční hry - 1531x
Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.
Wilt Last Blossom
Akční hry - 30x
Jste jeden z několika přeživší ve zničeném světě. Udělejte vše, co budete považovat za správné, abyste přežili se svou dcerou. Nicméně noční můra teprve přichází a bude to horší a horší...
Jacksmith
Akční hry - 52x
Zajímavá originální strategie, která před vás nestaví úkol bojovat s nepřátely, ale budete výrobcem zbraní. Vaším úkolem bude výroba zbraní přesně podle požadavku vojáků. Vše závisí na správném postupu.
Lawman Of the Future
Akční hry - 21x
Omylem jste vypadli z letadla. Naneštěstí jste přistáli přímo uprostřed teritoria, které je ovládáno nepřáteli. Vaší misí je hlavně přežít. Nasbírejte v této hře co největší skóre a na konci hry jej odešlete.
Toast of War
Akční hry - 44x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Stick Squad
Akční hry - 17x
Vynikající sniperská akce vás čeká v této poněkud brutálnější online hře. Celkem na vás čeká 60 budoucích nebožtíků, které musíte zneškodnit pomocí své přesné mušky. Hra obsahuje 20 prostředí, takže se nudit rozhodně nebudete.
Dead Frontier Night One
Akční hry - 34x
Z biologické laboratoře uprchlo 109 lidí nakažených virem N4. Nyní jako zombie ničí světová města. Vy jste zde proto, abyste zachránili celý svět od této smrtelné pohromy. Dead Frontier je trochu ponurá akční hra, ve které se budete snažit přežít útoky nemrtvých zrůd. Neustále sledujte počet nábojů ve zbrani, protože s prázdnám zásobníkem dlouho nepřežijete...
Canyon Glider
Akční hry - 20x
Cílem této hry je doletět až na konec určené trasy. Začínáte na srázu, kde se s panáčkem musíte pořádně rozběhnout a pak už jen letíte a prolítáváte bonusové kroužky, ale pozor na ptáky, kteří vás mohou lehce z rógala shodit..
hra v Unity3D
CS Portable
Akční hry - 27x
Výborný klon legendární akční hry Counter Strike. Skvělá hratelnost, super efekty a 3D grafika. Můžete si zahrát jak singleplayer, tak i po netu s více hráči, takže hra pak vydrží opravdu na dlouho. Vzhůru do akce.
Polar Bear
Akční hry - 39x
Hlavním hrdinou hry Polar Bear je naštvaný lední medvěd, kterému už došla trpělivost s lidmi a chystá se je roztrhat na maličké kousky. Hra je vhodná pro starší hráče, protože se v ní objevuje opravdu velké množství krvavých scén. Vy se vžijete do role rozzuřeného medvěda, který se vydá zlikvidovat všechny zlé lovce.
Sonny
Akční hry - 5x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.
Alloy Tease
Akční hry - 20x
Pěkná akční hra Alloy Tease vás zavede přímo do ohniska bojů s nepřátelskými zmutovanými krysami a psy. Boj s nimi nebude lehký, naštěstí máte na pomoc své silné pěsti a pro začátek lehký kulomet. Postupně získáte silnější zbraně, nicméně proti vám také nastoupí silnější potvory.