Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Camper Strike

Hrajete online hru Camper Strike

Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.

ovládání hry Camper Strike

Myš - střelba, Mezerník - změna zbraně, R - nabít zbraň • 0.36 MB • 215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Eleventh Hour
Akční hry - 11x
Takže v této hře se město ocitlo rozbombardované. Jste ukryti v nějakém úkrytu, ale policie po vás něco požaduje, takže jim to musíte přinést. Vyjděte ven a máte 60 sekund na to abyste to našli. Dávejte si velký pozor na zombíky.
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 38x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
American Commandos
Akční hry - 19x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Arny Battle
Akční hry - 26x
Poperte se s domorodými bojovníky a ukažte jim co proto. Vaší výhodou je, že máte zbraně a protivníci pouze šavle a různé obyčejné zbraně. Dávejte si pozor na nástrahy a dostaňte se co nejdále. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti. Pusťte se do hry.
Monster Legions
Akční hry - 347x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 17x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Blood Battle Boy
Akční hry - 41x
Graficky přitažlivá bojová onlain hra, ve které budete se svým udatným bojovníčkem zápasit s přesilou nepřátel. Jakmile překonáte vlnu útočících protivníků, tak nezapomeňte na vylepšení své postavy.
Peter Paranormal
Akční hry - 1x
Vaše město v noci ovládají zlý duchové. Sestrojili jste si proto lapač duchů a rozhodli jste se vydat na nebezpečnou cestu po nočních ulicích a všechny duchy chytit a posléze zneškodnit. Dávejte pozor na svůj život.
World domination battle
Akční hry - 27x
WDB je skvěle hratelná, ale hlavně neskutečně zábavná hra. Ve hře je mnoho vtipných animací a zvuků, rozhodně se budete hodně dlouho smát. Vtipnější souboje jsem ještě neviděl:).
hra v Unity3D
1950: Alien Attack
Akční hry - 16x
Scifi střílečka, která nás zavede do tajemné Oblasti 51 roku 1950, kdy Zemi napadli zlí vetřelci ve svých vesmírných korábech. Vaším úkolem je bránit Zemi před vetřelskou invazí. Dobře miřte, dobře střílejte. Hra je v oblíbené technologii Unity3D (musíte mít nainstalovaný doplněk).
Double Edge
Akční hry - 16x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 8x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
The Serum Aftermath
Akční hry - 33x
Her se zombie tématikou vychází poměrně dost, a proto už se pomalu těžko orientujeme. Jednou z dalších kvalitních her je i The Serum Aftermath. Dostanete možnost likvidovat poměrně velké množství nemrtvých, ale do boje naštěstí nepůjdete sami. Potřebujete zapálit oheň za pomoci benzínu, ale to zombie nechtějí dopustit.
Dead Frontier 3
Akční hry - 2x
Projděte městem, které je přeplněno zombíky a krvelačnými ptáky a zničte vše, co Vám přijde pod ruku. Chce to rychlý postřeh a dobrou mušku. Bez těchto dvou věcí v této hře neuspějete. Pusťte se do toho.
Rounin Warrior
Akční hry - 1x
Snili jste někdy o tom, podívat se do Japonska? Kdysi za vlády mocných Shogunů to musel být úžasný zážitek. Hlavní slovo měli samurajové a Roninové - za jednoho z nich právě hrajete. Pěkně malovaná japonská mlátička.