Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Camper Strike

Hrajete online hru Camper Strike

Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.

ovládání hry Camper Strike

Myš - střelba, Mezerník - změna zbraně, R - nabít zbraň • 0.36 MB • 1508x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Metro 2033 Random Battles
Akční hry - 212x
Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.
Mad Skulls
Akční hry - 15x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
Biochemical Warcop
Akční hry - 33x
Postřílejte veškeré zmutované pavouky, brouky a jinou havěť, která byla špatně geneticky zmutovaná. Ovládáte takovou biochemickou zbraň se kterou je musíte všechny zabít. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Gibbets Santa
Akční hry - 43x
Santa má trable a vy mu musíte pomoct. Vystřelte z luku šíp se kterým přeříznete lano. Buďte ale opatrní, kam střílíte, nesmíte totiž žádného santu zranit, od toho tady nejste. Tak se do této super hry pusťte.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 39x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Gun Nomads
Akční hry - 19x
Hra Gun Nomads se odehrává v roce 2028 a později, kdy se Spojené státy nachází v hluboké krizi. Kdysi mocný stát se nyní rozložil a podlehl všemožným problémům. Většina států se odtrhla, ale nové sjednocení právě přichází. Na východním pobřeží vyrůstá stát zvaný Federální státy Ameriky, což se ovšem ne každému zamlouvá.
Paladin
Akční hry - 13x
Ve starověkém Římě se pojmem paladin označoval příslušník císařovy palácové stráže. V této hře jste na začátku úplný mladíček, který se teprve učí bojovat. Později se pak propracujete až ke špičce válečných bojovníků.
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 39x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Metal slug
Akční hry - 12x
Výborná akční střílečka, ve které se setkáme s Metal Slugem. Máte za úkol prostřílet se nepřátelskými hordami až k vytoužené svobodě. Máte ale pouze šest životů, tak s nimi pokud to bude možné šetřete.
King of fighters - staňte se kung-fu legendou
Akční hry - 4x
Flash hra King of fighters patří mezi klasické automatové zápasnické hry. Na začátku si vyberete svého bojovníka, soupeře a pak už se vrhnete do lítého boje. Kromě obvyklých kopanců a úderů můžete využít i speciální akce. Než se pustíte do boje, doporučuji trochu trénovat).
Navy Vs Army
Akční hry - 18x
Vyberte si za koho budete v této hře hrát. Sestřelte svého nepřítele svým granátem. Musíte opravdu přesně odhadnout, kam ten granát poletí, když ho hodíte. Jedině tak můžete nepřítele zničit.
Epic Boss Fighter 2
Akční hry - 36x
Poté co náš hrdina porazil deset obávaných bossů v prvním díle, je tu další vlna akce a soubojů se zlými ničiteli. K tomu, abyste porazili všechny bosse, budete potřebovat dobře kombinovat zbraně a upgrady.
Azul Baronis
Akční hry - 6x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
Robot Shooting
Akční hry - 28x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
Monstercraft
Akční hry - 23x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.