Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!
sponzorované odkazy

Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!

Hrajete online hru Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!

Tom a Jerry jsou opět na scéně. Tentokrát Tom nachytal myšáka Jerryho, jak ujídá sýr z jeho ledničky. Pomozte Jerrymu utéct zpět do jeho díry před ostrými drápky kocoura Toma. Cestou budete muset překonat řadu překážek. Skákat můžete mezerníkem nebo klikáním myši. Dvojklik je vyšší skok.

ovládání hry Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!

myší, viz instrukce ve hře • 1 MB • 188x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Umbross
Arkády - 457x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Super Mario Crossover
Arkády - 48x
Kdo by neznal klasické legendární skákačky s Mariem. V superhře Super Mario Crossover ovládáte hbitého Maria a snažíte se proskákat až k cíli. Nechybějí potvůrky a bonusy.
Moolga
Arkády - 34x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 1281x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.
hra v Unity3D
Moto Trix Sports 3D
Arkády - 29x
Zdařilá Unity hra s motorkama. Vyberte si trať, která se vám líbí a poté zdolejte šest levelů, které prověří váš postřeh a schopnosti. Předveďte super triky a skoky, za které dostanete bonusové body.
Reel Gold
Arkády - 411x
Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato
Vex 2
Arkády - 37x
Zajímavá arkáda Vex se dočkala i druhého pokračování. Opět se ujímáte hlavního hrdiny, který dokáže zajímavé kousky. Nacházíte se v poměrně nepřátelském prostředí, protože všude v okolí najdete nebezpečné pasti a překážky, s nimiž si budete muset na svojí cestě poradit. Cestou narazíte na užitečné checkpointy, k nimž se vrátíte v případě špatné akce.
Ben 10 Legend Racers
Arkády - 30x
Výtečná online hra s motorkou a oblíbeným herním hrdinou Ben10. Osedlejte svou motorku a vyjdete se v této arkádově laděné gamesce vstříc nástrahám a překážkám. Snažte se dojet až do cíle a hlavně nebourejte.
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 46x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
Dragoniada
Arkády - 12x
Staňte se svědky vylíhnutí malého dráčka z vejce a ujměte se ho na jeho cestě. Poskakujte z jedné plošinky na druhou a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné nepřátele. Dráček naštěstí dokáže už od útlého věku chrlit oheň, čímž si poradí s nejedním protivníkem. Dokážete doskákat až na vrcholek vysoké hory?
Worm Food - Olgoj Chorchoj
Arkády - 25x
Zachrajte si na nenasytného obrovského červa Olgoje Chorchoje. Na povrchu si zatím v míru žije skupinka vesničanů, netuší však, že pod zemí se skrývá mocný červ, který má velkou chuť sežrat vše živé.
DJ Sheepwolf Mixer 4
Arkády - 50x
Vyzkoušejte si, jaké to je být profi djem v této bezvadné hudební hře. Zkuste míchat připravené zvuky tak, abyste vytvořili nějakou pěknou hitovku. Hra nabízí docela dost zvuků a nejrůznějších nastavení.
Mad Bombs 2
Arkády - 19x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Rocket Cap
Arkády - 17x
Vydejte se do cirkusového šapitó, kde se dějí věci. Z kanónu bude vystřelen chlapík v helmě, kterého si vezmete na starost a musíte zařídit, aby doletěl do co největší možné vzdálenosti. Cestou narazíte na různé pracovníky cirkusu, díky nimž se odrazíte do nečekaných dálek. Za získané peníze můžete nakupovat vylepšení.
Frogger
Arkády - 46x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.