Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Counter Strike Flash Boom
sponzorované odkazy

Counter Strike Flash Boom

Hrajete online hru Counter Strike Flash Boom

Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.

ovládání hry Counter Strike Flash Boom

myší, viz instrukce ve hře • 1.03 MB • 496x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
The Perfect Fighter 1.9
Akční hry - 27x
Ultimátní bojová online hra nejen pro všechny chlapy. Detailní grafika, výborné zvukové efekty a skvělá hratelnost. K tomu 12 udatných bojovníků a řada chavtů a kopů. Zahrajte a uvidíte.
hra v Unity3D
Soak
Akční hry - 18x
Graficky povedená 3d hra v Unity. Zapojte se do boje s balónky naplněnými vodou. Snažte se ostatní kluky zasáhnout co nejpřesněji (do středu terče). Docela příjemná záležitost na postřeh a zároveň oddech.
Super Villainy
Akční hry - 31x
Pokuste se zabít veškeré nepřátele, kteří kolem vás létají. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Pokud chcete pokročit do další úrovně, tak je zapotřebí zabít několik nepřátel. Když nebudete v této super hře stíhat, tak si to můžete zpomalit.
Kung Fu Grandpa
Akční hry - 39x
A máme tady velice bojového dědečka, který chce přeprat všechy nepřátele, kteří po něm jdou. Je opravdu aktivní a rychle reaguje na veškeré bojové manévry od svých nepřátel. Tak se do toh odejte.
Armor Dude
Akční hry - 2x
Hlavním úkolem v této online hře je uchránit králův hrad před útokem zlých skřetů. Ovládání hry je docela jednoduché - pohyb šipkama, útok C a obrana Z. Některé potvory se dají zabít pouze z určitého místa, tak pozor na to.
Zenon Mega Blast
Akční hry - 6x
Parádní střílečka v klasickém stylu jak to známe z legendárních počítačů Atari a Amiga. Ovládáte raketu a střílíte po všem co se na vás řítí. Sbírejte bonusy pro štít a lepší zbraně.
Police Rural Rampage
Akční hry - 32x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
Parabirds
Akční hry - 21x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
MindScape
Akční hry - 32x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Final fortress
Akční hry - 5x
Výborná strategická akce, ve které se jako i v různých jiných hrách snažíte obránit svoji pevnost. Máte obrovský kanon, který si můžete v průběhu hry různě vylepšovat. Nepřátelé se postupně přidávají.
Gun Nomads
Akční hry - 19x
Hra Gun Nomads se odehrává v roce 2028 a později, kdy se Spojené státy nachází v hluboké krizi. Kdysi mocný stát se nyní rozložil a podlehl všemožným problémům. Většina států se odtrhla, ale nové sjednocení právě přichází. Na východním pobřeží vyrůstá stát zvaný Federální státy Ameriky, což se ovšem ne každému zamlouvá.
Street Avenger
Akční hry - 23x
Vyberte si svého hlavní hrdinu a vydejte se s ním do ulic bojovat s gangy. Máte na výběr z dvou hlavních hrdinů, při čemž každý z nich má jinou bojovou techniku a umí jiné chvaty. Dokážete padouchy porazit a vyhnat z města?
Zomboz 2
Akční hry - 18x
Vaším úkolem v této hře je vystřelit z vaší zbraně šíp a pokusit se ho vystřelit tak, aby přitažlivost těchto planet náboj přitáhla a vy tak sestřelili zombíky. Ve vyšších úrovních budou tito zombíci krytí.
Battle Garden - masivní akční superhra
Akční hry - 322x
Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.
Bot Wars
Akční hry - 3x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.