Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Counter Strike Flash Boom
sponzorované odkazy

Counter Strike Flash Boom

Hrajete online hru Counter Strike Flash Boom

Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.

ovládání hry Counter Strike Flash Boom

myší, viz instrukce ve hře • 1.03 MB • 3421x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
One soldier
Akční hry - 19x
Zajímavá akce, ve které využijete i svoje logické uvažování. Jste osamělý voják, který se snaží probojovat nepřátelským územím. Všude je spousta střelců, kteří vám jdou po krku. Proběhnete to nebo je všechny vystřílíte?
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 22x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Collateral Damages
Akční hry - 4x
Kdo z nás nechtěl někdy ovládat ničivého robota. Niní máte možnost. Hrajete za robota, který může zničit snad vše na co pomyslíte (lidi, auta, budovy..). Ve hře je i mnoho bonusů, které si jistě užijete..
Last Mars Tower
Akční hry - 35x
Ubraňte se před přicházejicími nepřátely. Musíte je rozstřílet a nasbírat nějaké skóre. Po každé úspěšné úrovni si budete moct věž nějakým způsobem vylepšit. Tak se do toho dejte. Je to opravda super hra.
Bomber Wings
Akční hry - 34x
V této hře budete ovládat bombardér se kterým musíte zničit veškeré nepřátelské jednotky na zemi. Tak se do toho pusťte a snažte se pořádně vzlétnout a dokázat to. Snažte se zničit veškeré nepřátele.
Tomb Defender
Akční hry - 44x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
hra v Unity3D
Sherlock Holmes Checkmate
Akční hry - 32x
Luxusní 3D hra s Sherlockem Holmesem. Samozřejmě, že nemůže chybět ani chytrý společník Watson. Spolu s těmito dvěma chlápki zažijete skvělé dobrodružství plné akce a napětí. Hra má skvělou grafiku a hratelnost.
Territory War
Akční hry - 25x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
The Great Escape
Akční hry - 26x
Hrajete za krásnou černobílou krávu se kterou se snažíte utéct z farmy, jenže to není tak jednoduche, protože na vás čeká velmi mnoho nepříjemností. Také musíte zbírat suroviny, které jsou posety po cestě do..
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 33x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
Police Rural Rampage
Akční hry - 33x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
The Perfect Fighter 1.9
Akční hry - 30x
Ultimátní bojová online hra nejen pro všechny chlapy. Detailní grafika, výborné zvukové efekty a skvělá hratelnost. K tomu 12 udatných bojovníků a řada chavtů a kopů. Zahrajte a uvidíte.
Johnny Upgrade
Akční hry - 750x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Robot Dinousaurs
Akční hry - 30x
V této hře hrajete za draka, který má za úkol zničit všechny předměty, které se ho snaží zničit. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a jak daleko dokážete doletět. Můžete si vybrat ze dvou skvělých draků. Takže ani chvíli neváhejte.
Spellstorm
Akční hry - 33x
Učení mistři zadali těžký úkol, který musíte splnit. Stojíte před temnou věží, kde potřebujete zničit síly chaosu. Autoři vás postupně dostanou do děje a osvojíte se základní prvky ovládání díky jednoduchému průběhu. Postupem času se ale obtížnost rapidně zvyšuje, takže se postavíte do cesty velkému množství nepřátel.