Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Counter Strike Flash Boom
sponzorované odkazy

Counter Strike Flash Boom

Hrajete online hru Counter Strike Flash Boom

Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.

ovládání hry Counter Strike Flash Boom

myší, viz instrukce ve hře • 1.03 MB • 188x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Turn Based Battle
Akční hry - 29x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 27x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Robot Shooting
Akční hry - 15x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 12x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 37x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Spear and Katana 2
Akční hry - 30x
I ve druhém pokračování hry s názvem Spear and Katana se dostanete do starověkého Japonska, kde se postavíte proti velkému množství nepřátelsky naladěných válečníků. Nejprve si zvolíte svého bojovníka nebo bojovnici a vyberete mu zbraň spolu s vlastnostmi. Poté už se můžete vydat vstříc všem nebezpečím.
Nitrome Must Die
Akční hry - 24x
Herní vývojářský tým Nitrome vydává pravidelně různé počítačové hry a nyní se rozhodli vypustit hru s názvem Nitrome Must Die. Jedná se o akční hru, kde máte možnost zahrát si dokonce ve dvou hráčích na jednom počítači. Vydejte se do boje sami nebo ve dvou a zlikvidujte veškeré překážky na dlouhé cestě.
Decision 2
Akční hry - 29x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
Counter Strike De Untecs
Akční hry - 41x
Procvičte se ve střílení z vaší pistole. Je to cvičení na náhodné nepřátele ve dvou scénach na mapě De Untecs. Používejte vaší myš k tomu, abyste úspěšně zaměřili a nepřátele odstřelili.
Caribbean Admiral
Akční hry - 28x
Ve hře s názvem Caribbean Admiral se ocitnete v roli důstojníka, který se vydává na moře, aby zlikvidoval veškerou přítomnost pirátských lodí. Hra se odehrává v několika tazích. Nejprve dokončíte ten svůj a snažíte se během něho zlikvidovat některou nepřátelskou loď, aby už nemohla škodit v následujícím boji.
Kung Fu Grandpa
Akční hry - 36x
A máme tady velice bojového dědečka, který chce přeprat všechy nepřátele, kteří po něm jdou. Je opravdu aktivní a rychle reaguje na veškeré bojové manévry od svých nepřátel. Tak se do toh odejte.
American Operation - War on Iraq
Akční hry - 15x
Dokážete se ubránit přesile teroristických jednotek v Iráku? Uchopte pevně váš kulomet a sejměte je všechny, jiná možnost není. Při střelbě dejte pozor na civilisty, nikdo nechce nevinné oběti. Ovládání této online hry je jednoduché - myší.
Flash Gunner
Akční hry - 5x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
Elite Corps Jungle
Akční hry - 0x
V této hře se vydáte na nebezpečnou misi, ve které musíte prozkoumat záhady, které se dějí okolo meteoritu v džungli. Narazíte zde na mnoho nepřátel. Bojujte a nenechte se od nich zabít.
Yan Loong Legend
Akční hry - 6x
Luxusní akční záležitost, ve které budete v roli malého bojovníka kosit hordy nepřátel. Kromě bojů budete i sbírat cenné knihy a jiné bonusy. Budete potřebovat skvělý postřeh a možná i trochu štěstí.